2016-10-19 13:03:13
Φωτογραφία για ''Η μαμά πέθανε χτες εξαιτίας των ναρκωτικών'': Mπαμπάς γίνεται viral με ένα πολύ ηχηρό μήνυμα
Δεν γίνεται πάντα τα viral videos να έχουν σκυλάκια και γατάκια. Η πραγματικότητα είναι (και) σκληρή Ο Brenden Bickerstaff-Clark ανακοινώνει στον 8χρονο γιο του ότι η μητέρα του πέθανε το προηγούμενο βράδυ. Αυτό είναι το θέμα του βίντεο το οποίο έχει 31 εκατομμύρια προβολές.

Ο Brenden έχασε τη γυναίκα και μητέρα του παιδιού του από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Ο ίδιος ανέβασε το βίντεο στο οποίο ενημερώνει τον γιο του για τον θάνατο της μαμάς του στο facebook, για να ευαισθητοποιήσει όλους τους γονείς που είναι χρήστες ναρκωτικών.

"Αυτή είναι η συνειδητοποίηση και η πραγματικότητα της αρρώστιας μας. Μην αφήνετε αυτή την αρρώστια να κάνει κάποιον να πρέπει να πει στο παιδί σας ότι πεθάνατε εξαιτίας των ναρκωτικών. Αυτό ήταν ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου. Ο γιος μου δεν έχει μητέρα λόγω της ηρωίνης. Είναι δύσκολο να το ακούς, αλλά ακούστε τι λέμε. Ζητήστε βοήθεια ώστε να μην υποφέρουν τα παιδιά μας. Δεν είναι ψεύτικο. Αυτή είναι η αλήθεια. Ζήτησα από κάποιον να το μαγνητοσκοπήσει ώστε όλοι οι ηρωινομανείς με παιδιά να μπορέσουν να δουν τη σοβαρότητα της κατάστασης. Εγώ είμαι 94 μέρες καθαρός...Μοιραστείτε το και ίσως βοηθήσετε να σωθεί η ζωή ενός γονιού"
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ