2016-10-20 13:26:10
Φωτογραφία για Angelina Jolie: Το FBI στο σπίτι της!
Νέα δεδομένα στην υπόθεση του διαζυγίου της Angelina Jolie και του Brad Pitt δημιουργεί η "επίσκεψη" πρακτόρων του FBI στην έπαυλη του Μαλιμπού όπου μένει το τελευταίο διάστημα η διάσημη ηθοποιός με τα έξι παιδιά του ζεύγους.

 Όλα αυτά ενώ ο 15χρονος Μάντοξ, με τον οποίο είχε επεισόδιο ο Brad Pitt μέσα στο ιδιωτικό αεροσκάφος της οικογένειας, φέρεται να αρνήθηκε να δει τον θετό του πατέρα.

Την περασμένη Τρίτη δυο πράκτορες του FBI βρέθηκαν στο σπίτι που έχει νοικιάσει μετά το διαζύγιο η Τζολί για να συζητήσουν με εκείνη και τα παιδιά σχετικά με το επεισόδιο ανάμεσα στον Μπραντ Πιτ και τον 15χρονο Μάντοξ εν πτήσει από τη Γαλλία προς τις ΗΠΑ στις 14 Σεπτεμβρίου, μια μέρα πριν η ηθοποιός πάρει την απόφαση να ζητήσει διαζύγιο από τον σύζυγό της.

Οι πράκτορες του FBI, σύμφωνα με το TMZ, ενδιαφέρονταν να μάθουν το ακριβές στίγμα του αεροπλάνο τη στιγμή που σημειώθηκε το επεισόδιο για να αποφασίσουν αν η υπόθεση είναι στη δικαιοδοσία τους ή όχι!


Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι δυο πράκτορες έμειναν στο σπίτι της Τζολί τρεις ώρες. Καλά πληροφορημένες πηγές, γράφει το TMZ, ανέφεραν πως δεν πρόκειται για επίσημη έρευνα αλλά για μια προσπάθεια του FBI να διαπιστώσει τα γεγονότα και να προσδιορίσει αν υπάρχουν τα απαραίτητα στοιχεία για να ανοίξει έρευνα για το περιστατικό.

Οι πράκτορες του FBI ζήτησαν από την Angelina Jolie και τα παιδιά να μιλήσουν βήμα – βήμα για το περιστατικό αλλά πέρασαν περισσότερη ώρα προσπαθώντας να αποσαφηνίσουν το στίγμα του αεροπλάνου τη συγκεκριμένη στιγμή, καθώς έχει σημασία αν ήταν σε αμερικανικό εναέριο χώρο όταν έγινε ο τσακωμός ή όχι.

Επίσης, τέθηκε πλήθος ερωτήσεων για το τι έγινε ακριβώς όταν το αεροσκάφος προσγειώθηκε για ανεφοδιασμό στη Μινεσότα. Και αυτό γιατί ενδέχεται να έχουν δικαιοδοσία οι αρχές της Μινεσότα.

Πηγές ανέφεραν στο TZM πως η Τζολί ήταν συνεργάσιμη αλλά και πως θέλει το όλο θέμα να περάσει. Θεωρείται σχεδόν απίθανο να κινήσει διαδικασίες έρευνας το FBI. Υπενθυμίζεται πως κατά τη διάρκεια της πτήσης από τη Γαλλία στις ΗΠΑ, ο Μπραντ Πιτ μέθυσε και φέρεται να επιτέθηκε σωματικά και λεκτικά στον 15χρονο γιο του ζεύγους, Μάντοξ.

Ο έφηβος, το πρώτο παιδί που υιοθέτησε η Τζολί, αρνήθηκε πρόσφατα να πάει μαζί με τα υπόλοιπα αδέρφια του για να δουν τον Πιτ, για πρώτη φορά μετά την αίτηση διαζυγίου. Σύμφωνα μάλιστα με το US Weekly, ο 15χρονος Μάντοξ δεν θεωρεί τον εαυτό του γιο του διάσημου ηθοποιού και προτίμησε να μείνει με τη μητέρα του. «Ο Μάντοξ είναι πολύ δεμένος με την Αντζελίνα. Δεν θεωρεί πως είναι γιος του Πιτ», είπε πηγή στο περιοδικό.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ