2016-10-21 22:13:10
Φωτογραφία για Η νέα αγαπημένη του Cristiano Ronaldo είναι πιο ωραία ακόμη και από την Irina Shayk
Ο Cristiano Ronaldo τρελάθηκε και τα βλέπει όλα διπλά. Μόνο έτσι μπορεί να εξηγήσει κάποιος την ομοιότητα της νέας του αγαπημένης με την πρώην του, Irina Shayk.

Ο λόγος για την 20χρονη Kristina Peric, η οποία συστήθηκε στον superstar της Ρεάλ Μαδρίτης από έναν make-up artist, ο οποίος θεώρησε, πως η νεαρή ήταν σχεδόν ίδια με την πρώην αγαπημένη του Cristiano το γνωστό μοντέλο και ηθοποιό Irina Shayk.

Σύμφωνα με πληροφορίες η συνάντηση τους φέρεται να έγινε πρώτη φορά όταν η –επί πέντε χρόνια- σχέση του Πορτογάλου άσου και της Irina δεν ήταν και στα καλύτερα της. Το μοντέλο είχε ισχυριστεί πως ο Ronaldo έστελνε μηνύματα σε άλλες γυναίκες.

«Τώρα ξέρω την αλήθεια και αισθάνομαι εντελώς προδομένη», ανέφερε η 30χρονη αρχικά και συνέχισε: «Τον εμπιστεύτηκα και κόλλησα επάνω του, όταν υπήρχαν φήμες, πως έβγαινε με άλλες γυναίκες. Νιώθω ηλίθια που ο Cristiano με κορόιδεψε έτσι».

Η Kristina Peric επιβεβαίωσε σήμερα τη συνάντηση της με τον Ρονάλντο και ισχυρίστηκε ότι δημιουργήθηκε ένας δεσμός ανάμεσα τους. Η Σέρβα καλλονή μάλιστα δήλωσε: «Η πρώτη φορά που με είδε ο David (make-up artist) μου είπε, πως πρέπει να με συστήσει στον Ronaldo. Πως μοιάζω πάρα πολύ με την Irina και σίγουρα θα του αρέσω».

Εμείς για να είμαστε ειλικρινής πρέπει να ομολογήσουμε πως πραγματικά μοιάζουν, είναι όμως πολύ πιο όμορφη από την Irina. Βέβαια μπορεί να είναι και 10 χρόνια μικρότερη της, αλλά η κοπέλα πραγματικά το ‘χει.
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ