2016-10-21 23:43:19
Φωτογραφία για ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΝΤΕ ΛΑ ΜΠΕΓΙΑ - ΜΙΛΙΒΟΓΕΒΙΤΣ ΚΑΙ... ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ 11ΑΔΑΣ ΜΠΕΝΤΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ
Ο Αλμπέρτο Ντε Λα Μπέγια προπονήθηκε κανονικά την Παρασκευή στο Ρέντη και εκτιμάται πως θα είναι στο αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟΚ, ματς στο οποίο ο Πάουλο Μπέντο δεν θα κάνει πολλές αλλαγές σε σχέση με αυτό κόντρα στην Αστάνα.

Κανονικά συμμετείχε στο πρόγραμμα προπόνησης της Παρασκευής ο Ισπανός αμυντικός και όλα δείχνουν πως θα είναι... ετοιμοπόλεμος για το κυριακάτικο ματς με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη. Ο Ντε Λα Μπέγια γυμνάστηκε σε φουλ ρυθμούς χωρίς πρόβλημα, ωστόσο για να είναι σίγουρος ο προπονητής του θα περιμένει να τον δει και στην τελευταία προπόνηση πριν το ματς το Σάββατο. Αν όλα πάνε καλά για τον 30χρονο μπακ και σε αυτή, τότε θα πάρει κανονικά τη θέση του στο αριστερό άκρο της άμυνας των πρωταθλητών.

Όσον αφορά στην προπόνηση της Παρασκευής, πέραν του Ντε Λα Μπέγια, χωρίς πρόβλημα -όπως αναμενόταν- προπονήθηκε και ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς ο οποίος δέχθηκε ένα χτύπημα στο ματς με την Αστάνα, αλλά χωρίς τελικά να προκύψει κάποιο πρόβλημα από αυτό. Γενικότερα, όσοι έπαιξαν στο ματς με τους πρωταθλητές Καζακστάν έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.


Οι ερυθρόλευκοι θα προπονηθούν ξανά το πρωί του Σαββάτου και μετά το τέλος της προπόνησης ο Μπέντο θα ανακοινώσει την αποστολή για το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Από κει και πέρα, σχετικά με τα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού, δεν περιλαμβάνουν πολλές αλλαγές σε σχέση με το ματς της Πέμπτης. Ο Καπίνο θα είναι η δεδομένη αλλαγή κάτω από τα δοκάρια των ερυθρόλευκων αντί του Λεάλι, Μποτία – Ντα Κόστα θα είναι στα στόπερ, δεξιά ο Φιγκέιρας και αριστερά ο Ντε Λα Μπέγια αντί του Ρέτσου που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής λόγω της αποβολής του στη Νέα Σμύρνη. Αν ο Ισπανός μείνει τελικά εκτός, ελλείψει άλλων λύσεων, ο Μπέντο έχει δοκιμάσει στο αριστερό άκρο και τον Μπρούνο Βιάνα.

Κατά τα άλλ... Μιλιβόγεβιτς – Μαρτίνς στα αμυντικά χαφ, επιτελικός ο Φορτούνης, εξτρέμ Σεμπά και Ελιουνούσι και επιστροφή του Ιντέγε στην κορυφή της επίθεσης.

Βέβαια πάντα μένει ανοιχτό και ένα... παραθυράκι για τον Όσκαρ Καρντόσο ο οποίος ικανοποίησε πλήρως τον Μπέντο με την εμφάνισή του κόντρα στην Αστάνα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ