2016-10-22 00:56:16
Φωτογραφία για ΓΚΡΙΝ : Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ... ΣΤΟ ΑΥΤΙ ΜΟΥ!
Για τον ρόλο του Βασίλη Σπανούλη στην ένταξή του στην ομάδα του Ολυμπιακού μίλησε ο Έρικ Γκριν στο «sport-fm.gr», λίγο μετά τη νίκη επί της Εφές, τονίζοντας ότι παιχνίδι με παιχνίδι θα γίνεται καλύτερος. 

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Έρικ Γκριν: 

Για την πρώτη τους νίκη στη φετινή διοργάνωση: 

«Ήταν μια πολύ καλή νίκη, ήμασταν όλοι πολύ ενθουσιασμένοι και είχαμε καλή ψυχολογία μετά τη νίκη με τον Παναθηναϊκό, αλλά βγήκαμε όλοι στο παρκέ και αφήσαμε πίσω μας αυτό το παιχνίδι για να συγκεντρωθούμε στο σημερινό(σ.σ χθεσινό). Μας παίξανε αρκετά σκληρά και προσπαθήσαμε να είμαστε δουλέψουμε πολύ στην τακτική μας γιατί περιμέναμε ότι θα προσπαθήσουν να σταματήσουν το τρανζίσιον παιχνίδι μας και τα γκαρντ. Ελέγξαμε όμως τα ριμπάουντ και καταφέραμε να πάρουμε μια πολύ καλή ομαδική νίκη με καλή εμφάνιση». 

Για το πόσο εύκολο ή δύσκολο ήταν το να συγκεντρωθούν μετά τη νίκη επι του Παναθηναϊκού: 


«Η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν δύσκολο. Αυτό που πρέπει να ξέρεις όταν παίζεις μπάσκετ είναι ότι πρέπει να αφήνεις τα παιχνίδια πίσω σου είτε χάνεις είτε κερδίζεις. Εμείς κερδίσαμε ενθουσιαστήκαμε αλλά το αφήσαμε πίσω μας και προχωρήσαμε στο επόμενο παιχνίδι, το ίδιο πρέπει να κάνουμε και τώρα. Κάναμε μια καλή εμφάνιση και μια νίκη αλλά πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας και να εστιάσουμε στην αναμέτρηση του Σαββάτου και να προετοιμαστούμε για να νικήσουμε. Έχουμε πάρα πολλά παιχνίδια μπροστά μας…» 

Για το γεγονός ότι βελτιώνεται παιχνίδι με το παιχνίδι: 

«Ναι και αυτό θέλω να γίνομαι καλύτερος. Η αλήθεια είναι ότι είναι διαφορετικά από ότι στις ΗΠΑ αλλά υπάρχει πολύ βοήθεια. Όλοι οι προπονητές αλλά και οι συμπαίκτες μου με βοηθούν πολύ στο να ενταχθώ στην ομάδα και μου δίνουν πολύ θετική ενέργεια. Μου λένε συνέχεια να είμαι επιθετικός και να κάνω πράγματα. Παιχνίδι με παιχνίδι θα γίνομαι καλύτερος και θέλω να βοηθώ την ομάδα μου να κερδίζει τα ματς». 

Για τον τρόπο που έπεφτε πάνω του όλη η ομάδα σε κάθε τάιμ άουτ και μήπως τελικά τον... παρααγκαλιάσανε: 

«(Γέλια) Εντάξει όλοι θέλουν να μου δώσουν θετική ενέργεια γιατί είναι κάτι καινούριο για μένα. Είναι κάτι πολύ καινούριο για μένα και πρέπει να μένω συγκεντρωμένος καθημερινά για να γίνομαι καλύτερος. Ο Σπανούλης είναι συνέχεια στο αυτί μου και μου δίνει θετικά μηνύματα, είναι ένας σπουδαίος ηγέτης και με βοηθάει πάρα πολύ».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ