2016-10-22 05:33:15
Φωτογραφία για Πώς θα γλιτώσετε μελάνι και χαρτί όταν εκτυπώνετε από ιστοσελίδες
Όταν θέλουμε να εκτυπώσουμε περιεχόμενο από ιστοσελίδες είναι το μόνο εύκολο στις μέρες μας αλλά μας προκαλεί και πονοκέφαλο διότι μαζί με αυτό που ενδιαφερόμαστε, εκτυπώνουμε και άχρηστη πληροφορία. Εικόνες και κείμενο που δεν θέλουμε να εκτυπωθούν, γίνονται ένα με χρήσιμο περιεχόμενο με αποτέλεσμα να σπαταλάμε χαρτί και μελάνι.

Λύση στο πρόβλημα αυτό έρχεται να δώσει μια online και δωρεάν εφαρμογή, η PrintFriendly, που χάρη σε αυτή μπορούμε να διαγράψουμε με ένα κλικ το ανεπιθύμητο περιεχόμενο και στη συνέχεια να το εκτυπώσουμε ή να το αποθηκεύσουμε σε PDF!

Η printfriendly διαθέτει μέσω της σελίδας της, απευθείας διόρθωση των περιεχομένων που θέλουμε, βάζοντας απλά το λινκ της σελίδας που θέλουμε να εκτυπώσουμε. Με συνοπτικές διαδικασίες, και αφού εμφανιστεί το περιεχόμενο, μπορούμε να αφαιρέσουμε με ένα κλικ αυτά που δεν θέλουμε.

Η Printfρiendly δεν μένει μόνο σε αυτό. Για την δική μας ευκολία, έχει δημιουργήσει και πρόσθετα για τους αγαπημένους browsers, όπου μπορούμε να κάνουμε την δουλειά αυτή ακόμα πιο εύκολη.

► Απευθείας εκτύπωση από την σελίδα

► Πρόσθετο για Browsers

Λειτουργικό σύστημα: Όλα (πρόκειται για online εφαρμογή)

Κατασκευαστής: printfriendly.com

Πηγή: printfriendly.com

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης - dwrean.net
Πηγή
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ