2016-10-22 10:50:31
Φωτογραφία για ΤΣΑΛΔΑΡΗΣ ΓΙΑ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Ο Δημήτρης Τσαλδάρης, μέσω του προσωπικού του blog στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, τονίζει πως η αναμέτρηση της Δόξας Λευκάδας κόντρα στον Ολυμπιακό (22/10, 16:00) θα είναι μια... γιορτή για τον κόσμο του συλλόγου. 

Αναλυτικά το post του Τσαλδάρη:

«Ό,τι και να γίνει να βγούμε κερδισμένοι. 

Καλησπέρα σε όλους, 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος και έχουμε δύσκολη αποστολή. Μετά το ματς με τον Προμηθέα, όπου θα μπορούσαμε να είχαμε νικήσει, αν ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι, έχουμε να παίξουμε με τον Ολυμπιακό. 

Είναι κατανοητό σε όλους πόσο δύσκολο έργο έχουμε μπροστά μας, και λόγω του ονόματος του αντιπάλου, αλλά και του αγωνιστικού προσώπου, που έχει δείξει στις τελευταίες δύο αναμετρήσεις με Παναθηναϊκό και Εφές. Από το παιχνίδι αυτό, εμείς θα πρέπει, ό,τι και να γίνει, να βγούμε κερδισμένοι και να δούμε πως μπορούμε να ανταποκριθούμε στην πίεση και το επίπεδο του αντιπάλου. 

Σίγουρα θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, όσο πιο πολύ γίνεται και στο τέλος του αγώνα να είμαστε ευχαριστημένοι με τους εαυτούς μας. 

Ο αγώνας αυτός θα είναι, όμως, και για τον κόσμο μας μία γιορτή, γιατί θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά την ομάδα του Ολυμπιακού. Τα εισιτήρια αποδείχθηκαν πολύ λίγα για ένα ματς σας κι αυτό. Το γήπεδό μας θα είναι γεμάτο από κόσμο και εύχομαι στο τέλος να φύγουν όλοι ευχαριστημένοι και να έχουν αγαπήσει περισσότερο το μπάσκετ».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ