2016-10-22 14:44:09
Φωτογραφία για Άγρια επεισόδια σε σχολείο στο Αυγόρου – Ένας μαθητής στο νοσοκομείο
Επεισόδια σημειώθηκαν μεταξύ μαθητών και εξωσχολικών στην Τεχνική Σχολή στο Αυγόρου, με συνέπεια τον τραυματισμό ενός μαθητή Σύμφωνα με τον Διευθυντή Μέσης και Επαγγελματικής Τεχνικής Εκπαίδευσης Ηλία Μαρκάτζιη, εξωσχολικοί εισήλθαν στην Τεχνική Σχολή για διαφορές που είχαν με μαθητές του σχολείου και ακολούθησαν συμπλοκές.

Η επέμβαση των καθηγητών απέτρεψε τα χειρότερα, ενώ στο νοσοκομείο οδηγήθηκε ένας μαθητής για προληπτικούς λόγους. Η κατάσταση της υγείας του δεν είναι ανησυχητική ενώ έλαβε εξιτήριο.

Όλα άρχισαν από χθες

Μια άλλη εκδοχή για το περιστατικό δίνει ο διευθυντής της τεχνικής Σχολής Αυγόρου κ. Ανδρέας Σοφοκλέους,  ο οποίος τόνισε ότι δεν υπήρχαν εξωσχολικοί μαθητές ενώ  όπως ανέφερε στην εκπομπή «ενημέρωση τώρα», όλα ξεκίνησαν όταν χθες το πρωί δύο μαθητές  του σχολίου τσακώθηκαν μεταξύ τους.  Με αφορμή αυτό τον καυγά φαίνεται ότι σημειώθηκε και η σημερινή σύρραξη. Όπως δήλωσε ο κ. Σοφοκλέους φαίνεται ότι η σύρραξη  ήταν ένα προσχεδιασμένο γεγονός με αφορμή το χθεσινό περιστατικό.

Να αναφέρουμε επίσης ότι υπήρχαν από χθες φόβοι για σύρραξη μεταξύ μαθητών και για αυτό τον λόγο ο διευθυντής ενημέρωσε όλους τους αρμοδίους.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ