2016-10-24 04:22:09
Φωτογραφία για Πάτρα - Pink the City 2016: Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή στον περίπατο για τις γυναίκες με καρκίνο του μαστού
Φορώντας τα ροζ μπλουζάκια σήμα καταταθέν του σημερινού event "Pink the City 2016", άτομα όλων των ηλικιών, γυναίκες και άνδρες, έδωσαν το παρών στον ραντεβού του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού "Άλμα Ζωής" Νομού Αχαΐας, για να περπατήσουν από την Πλατεία Υψηλών Αλωνιών μέχρι και το μόλο της Αγίου Νικολάου, με σύνθημα την ενημέρωση, ευαισθητοποίηση για τη νόσο του καρκίνου.

Πρόκειται για την εκδήλωση pink the city 2016, μια εκδήλωση που αποτελεί πλέον θεσμό και για την Πάτρα και διοργανώνει ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού "Άλμα Ζωής" Νομού Αχαΐας.

“Καλούμε τις γυναίκες ασθενείς και μη, να έρθουν μαζί μας στο περπάτημα χαράς και ζωής, σε αυτό το «Αλμα» ζωής, που πραγματοποιούμε τα τελευταία χρόνια «βάφοντας» την πόλη ροζ," δηλώσε στο tempo24.g η Πρόεδρος του Συλλόγου Λιολιώ Κολυπέρα, για να προσθέσει «Θέλουμε να απομυθοποιήσουμε, να κινητοποιήσουμε και να δείξουμε ότι η πρόληψη, φέρνει την έγκαιρη διάγνωση και με οδηγό τη διάγνωση έχουμε ίαση 99%. Θέλουμε να φωνάξουμε, θέλουμε να ευαισθητοποιήσουμε τον πληθυσμό και κυρίως τις νέες κοπέλες, από 20 ετών και άνω, να μάθουν, να αγαπήσουν, να προσέχουν, να ψηλαφήζονται και να xαϊδεύουν το κορμί τους», επισημαίνει η κα. Κολυπέρα.


Το ροζ ποτάμι θα κατηφορήσει από την Υψηλά Αλώνια και αφού "περάσει" την οδό Γούναρη και τον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου, μέσω τηςΑγίου Νικολάου θα καταλήξει στο μόλο της Πάτρας.

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες πρόσωπα από τον πολιτικό και όχι μόνο στίβο.

Παρουσιάστρια της εκδήλωσης είναι το μοντέλο Έυη Αδάμ.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του μήνα Οκτώβρη, μήνα Διεθνώς αφιερωμένου στην ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού αλλά και με αφορμή το μεγάλο event Pink the City 2016, το απόγευμα του Σαββάτου φωταγωγήθηκε στα ροζ το Δικαστικό Μέγαρο της Πάτρας
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ