2016-10-25 09:03:24
Φωτογραφία για Η βουλευτής Α΄ Πειραιά και Νήσων Γεωργία Γεννιά στο 4ο Τακτικό Συνέδριο της Ένωσης Περιφερειών
Η βουλευτής Α΄ Πειραιά και Νήσων Γεωργία Γεννιά παρευρέθη το Σάββατο 22/10/16, ως εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, στο... 4ο Τακτικό Συνέδριο της Ένωσης Περιφερειών, όπου απηύθυνε χαιρετισμό και τόνισε τη σημασία της σωστής και αποδοτικής αποκέντρωσης.

Η Γεωργία Γεννιά δήλωσε ότι κύριο μέλημα και ζητούμενο, ειδικά τώρα που η χώρα μας και οι αντοχές όλων μας δοκιμάζονται στο έπακρον, είναι η εξασφάλιση επαρκών οικονομικών πόρων για τις Περιφέρειες της χώρας. Επιδίωξή μας είναι η Περιφέρεια να έχει κυρίαρχο ρόλο στη λήψη και διανομή των ευρωπαϊκών κονδυλίων, όπως των πόρων του ΕΣΠΑ, προκειμένου να προβεί στις απαραίτητες επενδυτικές πρωτοβουλίες αναζωογόνησης των περιοχών που χρειάζονται τη μεγαλύτερη ενίσχυση. Πρέπει να έχουν ουσιαστική συμβολή στη διαμόρφωση των αναπτυξιακών τοπικών προγραμμάτων και των έργων ανάπλασης των τοπικών κοινωνιών, καθώς γνωρίζουν εκ του σύνεγγυς τα προβλήματα και τις αναπτυξιακές δυνατότητες της περιοχής τους.

Τέλος, η βουλευτής δήλωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ στέκεται αρωγός στο σημαντικό έργο των Περιφερειών, ακούγοντας τα προβλήματα και συμβάλλοντας, στο μέτρο του εφικτού, στην επίλυσή τους. Αυτή η κοινή επιτυχία θα ανακουφίσει τους πολίτες και θα δημιουργήσει προοπτική και αισιοδοξία.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ