2016-10-25 17:49:11
Φωτογραφία για Πάτρα: Πάει καλύτερα η ελεγχόμενη στάθμευση, αφού κοπηκαν 1.240 κλήσεις σε μια εβδομάδα
Βελτιώνεται σταθερά το κυκλοφοριακό σε σχέση με τη στάθμευση στο κέντρο της Πάτρας και αυτό κάνει τη Δημοτική Αρχή να είναι αισιοδόξη για την περαιτέρω αποτελεσματικότητα του συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης.

"Η εικόνα σήμερα μπορούμε να πούμε ότι είναι ικανοποιητική, αλλά υπάρχουν ακόμη περιθώρια βελτιώσης που σχετίζονται άμεσα με την προσωπική συμμόρφωση του καθενός μας" δήλωσε στο tempo24.gr, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Παύλος Στάμος και προέτρεψε  τους οδηγούς να προτιμούν τους χώρους στάθμευσης στην παραλιακή, αν πρόκειται να επισκεφθούν το κέντρο της πόλης για πολύ ώρα, διότι αφενός θα ταλαιπωρηθούν να βρουν θέση στάθμευσης, αφετέρου το πιθανότερο είναι να τους βεβαιωθεί πρόστιμο, δεδομένου ότι οι θέσεις της ελεγχόμενης στάθμευσης ελέγχονται ως προς τη διάρκεια παραμονής ανάλογα με τη ζώνη.

"Την πρώτη εβδομάδα κόπηκαν συνολικά 1240 κλήσεις σε παραβάτες του συστήματος" απάντησε ο κ. Στάμος σε ερώτηση του tempo24.gr και πρόσθεσε: "Την πρώτη μέρα εκδόθηκαν συνολικά 375 κλήσεις και την τέταρτη 180 πρωϊ - απόγευμα, στοιχείο που δείχνει ότι οι χρήστες δεν γνώριζαν και μόλις άρχισαν να το συνειδητοποιουν αποφεύγουν το κέντρο" .

Όλα τα παραπάνω αφήνουν περιθώρια αισιοδοξίας στη Δημοτική Αρχή για την αποτελεσματικότητα των μέτρων, ενώ στην παρούσα φάση το βάρος δίνεται στο να γνωρίσουν όλο και περισσότεροι οδηγοί την εξυπηρέτηση που προσφέρουν τα τρία παραλιακά πάρκινγκ που εξασφαλίζουν παράλληλα δωρεάν μετακίνηση στο κέντρο της πόλης. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ ΜΑΡΙΝ - ΜΠΕΝΤΟ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΤΕΤ-Α-ΤΕΤ ΜΑΡΙΝ - ΜΠΕΝΤΟ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ