2016-10-26 21:53:11
Φωτογραφία για Κρήτη: Η μία μέσα και ο άλλος έξω για την τηλεφωνική απάτη με λεία τα 40.000 ευρώ
Από την πρώτη στιγμή στάθηκε “άτυχη” η 40χρονη Βουλγάρα που μαζί με τον 43χρονο ομοεθνή σύζυγο της κατάφερε να αποσπάσει 40.000 ευρώ, εξαπατώντας τηλεφωνικά μία 59χρονη τις προηγούμενες ημέρες στο Ρέθυμνο.

Δεν έφτανε που συνελήφθη λίγες ώρες μετά την καταγγελία της 59χρονης στην αστυνομία, με τα χρήματα ανά χείρας στη Θεσσαλονίκη, λίγο πριν αναχωρήσει για τη Βουλγαρία, αλλά τώρα οδηγείται στη φυλακή μετά την απολογία της και τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή.

Η ίδια στην απολογία της ισχυρίστηκε ότι πήγε στο σπίτι της 59χρονης για να πάρει τα χρήματα, εκτελώντας την εντολή ομοεθνούς της, ο οποίος θα ήταν και ο τελικός αποδέκτης των χρημάτων.

Την ίδια ώρα ο 43χρονος σύζυγος και συνεργός της στην τηλεφωνική απάτη αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους , ο οποίος από την πρώτη στιγμή ισχυρίστηκε ότι δε γνώριζε ότι υπήρχαν τα χρήματα που βρέθηκαν στο σπίτι, αλλά ούτε και την απάτη.

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι των Βούλγαρων είχαν τηλεφωνήσει στην 59χρονη, λέγοντας της ότι η κόρη ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα, με αποτέλεσμα να τραυματίσει ένα παιδί.

Μάλιστα είχαν πείσει την 59χρονη να τους δώσει το ποσό των 40.000 ευρώ για να μην οδηγηθεί η κόρη της στη φυλακή.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ