2016-10-26 22:15:12
Φωτογραφία για ΑΛΟΝΣΟ : ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΌ ΑΠ'ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗ ΡΕΑΛ!
Ο προπονητής της Μπασκόνια, Σίτο Αλόνσο, αποθέωσε την ποιότητα του Ολυμπιακού στην συνέντευξη τύπου ενόψει της αυριανής αναμέτρησης, ενώ αναφέρθηκε στην κατάσταση των Μπαρνιάνι και Μπουμπουά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής των Βάσκων:

Για τον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό: 

«Ο αντίπαλος μας βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση αυτό το διάστημα κάτι που φαίνεται κι από τα αποτελέσματά του. Θεωρώ πως το ματς απέναντι στον Oλυμπιακό είναι δυσκολότερο από αυτό που παίξαμε στη Μαδρίτη. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να ισορροπήσουμε την ικανότητά του και να παίξουμε κι εμείς με τον ίδιο τρόπο. Παίζουν σκληρή άμυνα, παίζουν δυνατά και έχουν παίκτες με πολλές ικανότητες στην επίθεση. Αν εστιάσουμε μόνο στο πως να μαρκάρουμε τον Σπανούλη θα έχουμε πρόβλημα με τους άλλους παίκτες του Ολυμπιακού».

Για τους Μπαρνιάνι και Μπομπουά:

«Ακόμη δεν είναι 100% έτοιμοι. Η κατάστασή τους είναι βελτιωμένη και ανήμερα του αγώνα θα αποφασίσω αν θα παίξει κάποιος εκ των δύο».

Για τη νίκη επί της Ρεαλ Μαδρίτης:

«Ανταποκριθήκαμε τέλεια. Πρέπει όμως να το ξεχάσουμε γρήγορα γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα το πληρώσουμε αύριο. Πρέπει να κρατήσουμε τα θετικά στοιχεία από τον αγώνα με τη Ρεάλ και να τα βγάλουμε πάλι αύριο στο παρκέ όπου θα έχουμε και τη βοήθεια του κόσμου μας»
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ