2016-10-28 09:24:08
Φωτογραφία για ΚΟΡΥΦΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΟΡΤΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Με τη στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη και τη μαθητική στην Αθήνα κορυφώνονται οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου. Τη στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη θα παρακολουθήσουν ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης και ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των ΑΛΕΛ Πάνος Καμμένος. Ο κ. Παυλόπουλος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από την Τετάρτη για τον τριπλό εορτασμό του Αγίου Δημητρίου, της απελευθέρωσης της πόλης και της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου. Η παρέλαση θα αρχίσει στις 11:00, ενώ θα προηγηθεί κατάθεση στεφάνων στο στεφάνων στο Ηρώο του Γ’ Σώματος Στρατού.

Στην Αθήνα, για την μαθητική παρέλαση η Τροχαία θα διακόπτει την κυκλοφορία από τις 09:00 το πρωί στις λεωφόρους Β. Αμαλίας, Β. Σοφίας, Πανεπιστημίου, Μητροπόλεως και Λ. Β. Όλγας, ενώ ήδη από τις 06:00 το πρωί έχει απαγορευθεί η στάση και η στάθμευση. Ανάλογες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα γίνουν και στον Πειραιά, αλλά και σε όλους τους Δήμους λόγω των παρελάσεων.


Από την πλευρά του ο Πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας, θα παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στον Άγιο Ευστράτιο. Ο πρωθυπουργός θα παραστεί στην επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό «Γέννησης του Χριστού», χοροστατούντος του αρχιεπισκόπου, Ιερώνυμου και του μητροπολίτη Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου, Ιερόθεου, ενώ θα ακολουθήσει επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στον Μνημείο των Πεσόντων Αγιοστρατητών. Στην συνέχεια, ο κ. Τσίπρας θα παρακολουθήσει την παρέλαση των σχολείων και τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων, ενώ θα επισκεφθεί το Μουσείο Δημοκρατίας του Αη Στράτη.

ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ