2016-11-03 17:37:11
Φωτογραφία για Νοσοκομείο Λαμίας: Εδώ ο κόσμος καίγεται και κάποιοι ασχολούνται με τα…σεντόνια και τα email [video]
Στη χθεσινή συζήτηση – συνεδρίαση για τα προβλήματα του Νοσοκομείου Λαμίας, παρουσία όλων σχεδόν των φορέων και Δημάρχων της περιοχής μας καθώς και εργαζομένων και γιατρών, ο νέος Διοικητής του Νοσοκομείου Π.Ζυγούρης, αντί να προτείνει λύσεις στο επίμαχο θέμα ελλείψεων προσωπικού, μας ενημέρωσε ότι «ανακάλυψε» 1.500 σεντόνια στις αποθήκες του Νοσοκομείου!

Βέβαια την προηγούμενη μέρα ήταν λαλίστατος σε Αθηναϊκό μέσο ενημέρωσης όμως τα τοπικά μέσα τον «ενοχλούν»! Στη χθεσινή επίσκεψη του Περιφερειάρχη κου Μπακογιάννη στο Νοσοκομείο, ο κος Ζυγούρης απαγόρευσε την είσοδο στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, δημιουργώντας πολλές απορίες! Το γεγονός ότι την προηγούμενη μέρα είχε δεχθεί το STAR της Αθήνας που μίλησε και ο ίδιος μέσα στους χώρους του Ιδρύματος, δημιουργεί ερωτηματικά γιατί δεν έπραξε το ίδιο και προς τα τοπικά μέσα που αυτά «βοήθησαν» στη δημοσίευση των τεραστίων προβλημάτων και που «ξύπνησε» όλους τους φορείς για επίλυσής τους!


Τα ερωτήματα παραμένουν και περιμένουμε απάντηση =για τον αποκλεισμό των τοπικών μέσων

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθεί με την τοποθέτηση του κου Ζυγούρη που μας ενημερώνει για τα σεντόνια και ότι οι γιατροί δεν «άνοιξαν» email!!! Προσέξτε τι του απαντούν οι γιατροί για το ποια είναι τα σοβαρά προβλήματα και όχι τα email….επιτέλους στο τέλος της ομιλίας, αναφέρεται στο πραγματικό πρόβλημα που δεν είναι άλλο από το ανθρώπινο δυναμικό!

ΔΕΙΤΕ στο ΒΙΝΤΕΟ που ακολουθει τους ίδιους τους εργαζομένους του Νοσοκομείου Λαμίας με την τοποθέτησή τους στο τι προτείνουν για να λυθούν τα προβλήματα. Ευτυχώς που μίλησαν και αυτοί και έτσι ενημερωθήκαμε
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ