2016-11-05 15:52:10
Φωτογραφία για Βάλτε ένα παγκάκι εσωτερικού χώρου στο σπίτι σας!
Πως θα σας φαινόταν αν είχατε ένα παγκάκι μέσα στο σπίτι σας; Αν θέλετε να του δώσετε χαρακτήρα και να το κάνετε λίγο πιο ιδιαίτερο μπορείτε να το διαμορφώσετε...

με ένα παγκάκι.

Τα παγκάκια εσωτερικού χώρου μπορεί να μην είναι πολύ διαδεδομένα ωστόσο αν συνδυαστούν με τον κατάλληλο τρόπο μπορούν να κερδίσουν έδαφος στη διακόσμηση. Η ατμόσφαιρα που δημιουργούν είναι ζεστή και παρεΐστικη.

Αναφορικά με το φουαγιέ θα ήταν μια πολύ ωραία επιλογή να τοποθετήσετε ένα παγκάκι εσωτερικού χώρου, χαρίζοντας άνεση και στιλ στην είσοδό σας. Οι καλεσμένοι σας θα πάρουν μια θετική πρώτη εντύπωση για το σπίτι σας.

Θα σας  προτείναμε επίσης ένα παγκάκι ξύλινο με στρώμα και αναπαυτική πλάτη για την κουζίνα σας το οποίο είτε μπορείτε να κατασκευάσετε με τη βοήθεια ενός ξυλουργού είτε μπορείτε να αγοράσετε από το εμπόριο. Ο χώρος σας θα αλλάξει αισθητά και η διάθεση θα γίνει πιο χουχουλιάρικη ειδικά αν βάλετε μαξιλάρι και ριχτάρια. Θα εξυπηρετούσε πολύ αν αντικαθιστούσε τις καρέκλες από την μια πλευρά της τραπεζαρίας και θα έκανε σίγουρα πιο ξεκούραστα τα γεύματά σας.

Μια σίγουρα πολύ χρηστική ιδέα είναι να διακοσμήσετε το υπνοδωμάτιό σας με αντίστοιχο παγκάκι εσωτερικού χώρου. Θα αποτελέσει ένα σίγουρο σημείο ξεκούρασης και σίγουρα θα εξυπηρετήσει στο να δέχεστε καλεσμένους και στο υπνοδωμάτιο σας. Η όψη του χώρου θα αλλάξει ριζικά και το σπίτι σας θα θυμίζει κάτι από αγγλική εξοχή!
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ