2016-11-05 18:08:14
Φωτογραφία για ΗΤΤΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
Σ' αγώνα της 5ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-15 που διεξήχθη το πρωί του Σαββάτου στα Χανιά ο Πλατανιάς επικράτησε με 1-0 του Ολυμπιακού.

Η ομάδα του Νίκου Τοπολιάτη αν και είχε την υπεροχή σ' όλο το παιχνίδι δέχτηκε γκολ στο 9' (Σκέντζος) και δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει και να διεκδικήσει τη νίκη.

Ο Ολυμπιακός έχασε πολλές ευκαιρίες με τον Μούκα αλλά και τον Τόλιο ενώ στο 80' ο Παπαδόπουλος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή αλλά ο διαιτητής δεν έδωσε πέναλτι.

Την επόμενη εβδομάδα ο Ολυμπιακός έχει ρεπό και επιστρέφει στη δράση σε δυο εβδομάδες με το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Νίκος Τοπολιάτης δήλωσε: "Η ομάδα μας έκανε πολλές ευκαιρίες και το σκορ την αδικεί. Το αποτέλεσμα δεν είναι καλό για εμάς αλλά η εμφάνιση μας ήταν πολύ καλή. Συνεχίζουμε. Ότι λάθη γίνονται θα διορθωθούν και θα είμαστε έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι μας".

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Ηλιάδης, Τσάβος, Νικόλης (70' Τζόρβας), Τιμολέων, Ασλανίδης, Γούλας, Μούκα, Καρακώστας (50' Αρσενίδης), Σουρλής (70' Ντότης), Παπαδόπουλος, Τόλιος.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ