2016-11-07 08:05:26
Φωτογραφία για LaCie 6big και 12big από την Comart
Οι νέες σειρές αποθηκευτικών συστημάτων υψηλής απόδοσης Thunderbolt 3 με hardware RAID της LaCie, 6big και 12big, είναι ιδανικές για υπερύψηλες ταχύτητες και ασφάλεια για απαιτητικές εφαρμογές όπως επεξεργασία βίντεο. Με χωρητικότητα που ξεκινάει από 24ΤΒ και φτάνει έως 120ΤΒ, ταχύτητες έως 2600ΜΒ ανά δευτερόλεπτο και RAID 5/6 οι δύο νέες σειρές αποθηκευτικών συστημάτων της LaCie 6big και 12big επιτρέπουν να αποθηκεύσετε τεράστιες ποσότητες δεδομένων από κάμερες εξαιρετικά υψηλής ανάλυσης. Η LaCie αξιοποίησε τις επαναστατικές επιδόσεις του Thunderbolt 3 I/O και κατάφερε να αποσπάσει τις απόλυτες ταχύτητες από τους σκληρούς δίσκους.

Προσθέτοντας έναν hardware RAID controller καθώς και δίσκους 7200RPM το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικές ταχύτητες έως 2600ΜΒ/s και 2400MB/s σε RAID 5 Με αυτού του είδους την ταχύτητα μειώνεται δραστικά ο χρόνος για οποιαδήποτε εργασίας σας. Ενσωματώστε ώρες ακατέργαστου υλικού από μια Blackmagic Cinema Camera σε Adobe Premiere Pro σε ελάχιστο χρόνο και στη συνέχεια επεξεργαστείτε πολλαπλές ροές ProRes 422 (HQ), ProRes 4444 XQ καθώς και ασυμπίεστο HD 10-bit και 12-bit βίντεο
. Το Thunderbolt 3, με διπλάσιο βίντεο bandwidth από τον προκάτοχό του, σας επιτρέπει την αλυσιδωτή σύνδεση διπλών 4Κ οθονών ή μίας 5Κ. Με δύο 4K οθόνες, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το χώρο εργασίας σας αφιερώνοντας μια οθόνη στο timeline σας και την άλλη για προεπισκόπηση 4K βίντεο, για παράδειγμα. Μπορείτε ακόμη να τροφοδοτήσετε ένα συμβατό laptop μέσω του Thunderbolt 3.

Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ