2016-11-12 10:00:46
Φωτογραφία για Δεν θα ξαναβγεί άλλος Ρονάλντο
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ισπανική εφημερίδα MARCA, ο Κριστιάνο Ρονάλντο υποστήριξε πως στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν σωσίες και δεν θα υπάρξει άλλος... Ρονάλντο. Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος άσος τόνισε: «Κανείς δεν μπορεί να γίνει ο επόμενος Κριστιάνο Ρονάλντο, δεν υπάρχουν σωσίες. Ο επόμενος θα είναι αυτός που πρέπει να είναι, αλλά ποτέ ο ίδιος (με μένα). Αυτό δεν μπορεί να συμβεί. Βλέπω στην Ευρώπη πολλά ταλέντα: Ρενάτο Σάντσες, Αντρέ Γκόμες, Ζοάο Μάριο. Υπάρχουν πολλοί να διαλέξεις -και αναφέρθηκα μόνο σε Πορτογάλους- όμως στην Ευρώπη βρίσκονται πολλοί (ποδοσφαιριστές) που μπορούν να φτάσουν ψηλά. Είμαι πολύ χαρούμενος διότι αυτά τα μεγάλα ταλέντα εξασφαλίζουν ένα δυνατό μέλλον στο ποδόσφαιρο».

Σε ερώτηση για το αν σκέφτεται να παραμείνει στους αγωνιστικούς χώρους για πολλά χρόνια ακόμα, απάντησε: «Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας και δεν θέλω να σκέφτομαι το μέλλον
. Μου αρέσει να ζω το παρόν, το οποίο είναι πολύ καλό. Έχω λόγους να χαμογελώ και να είμαι ευτυχισμένος για όσα μου συμβαίνουν». Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχει σκεφτεί το ενδεχόμενο να κάνει καριέρα ως προπονητής, γνωρίζει όμως πως το μέλλον του θα είναι άρρηκτα δεμένο με την Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ για τον Ζινεντίν Ζιντάν δήλωσε: «Έχουμε μία φανταστική σχέση. Ήμουν φαν του από τον καιρό που ήταν παίκτης και τώρα ακόμα περισσότερο που έγινε προπονητής. Είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος και ένας πολύ καλός προπονητής. Συνεχίζει να μαθαίνει και είμαι ευτυχής που βρίσκομαι δίπλα του καθώς πρόκειται για ένα εκπληκτικό άτομο».
athlitikotetradio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ