2016-11-18 19:33:12
Φωτογραφία για Λαμία: Από τύχη δεν υπήρξαν θύματα [photos]
Άντε τώρα να τους εξηγήσεις ότι στην Ελλάδα όλα απαγορεύονται και όλα επιτρέπονται Γιατί παραμένει ανοιχτός ο κόμβος σε αυτό το επικίνδυνο σημείο της εθνικής οδού? Ποιος θα έπαιρνε την ευθύνη αν τα βανάκια έπεφταν πάνω στις αντλίες και γινόταν χαμός?

Τα δυο βαν συγκρούστηκαν στον παράδρομο της εθνικής οδού, στο ύψος της Ανθήλης, στην είσοδο του πρατηρίου "ΕΚΟ". Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες το μπλε βαν μετά τη σύγκρουση σταμάτησε μόλις λίγα εκατοστά από τις αντλίες. Δεν θέλουμε ούτε καν να σκεφτούμε τι θα μπορούσε να συμβεί, αφού τα δυο βανάκια μετέφεραν από 7 επιβάτες το καθένα.

Το τροχαιο έγινε λίγο μετά τις 4:00΄ το απόγευμα, έξω από τη Λαμία. Το μπλε βαν κινούταν, το οποίο μετέφερε επιβάτες και πράγματα από Αλβανία στην Αθήνα, κινούταν στον παράδρομο με κατεύθυνση προς Αθήνα.

Προς Αθήνα κινούταν και το λευκό βαν από την εθνική οδό, στο οποίο επέβαιναν επίσης 7 άτομα, ασιατικής καταγωγής με Αμερικανική υπηκοότητα. Ο οδηγός του λευκού βαν είδε πρατήριο και θέλησε να βάλει καύσιμα, που να φανταστεί όμως ότι θα έμπαινε σε κόμβο "φάντασμα", αφού επίσημα στα χαρτιά δεν υφίσταται.


Μόλις το λευκό βαν μπήκε στην είσοδο του πρατηρίου συγκρούστηκε με το μπλε βαν που κινούταν στον παράδρομο. Οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους. Τα αυτοκίνητα σταμάτησαν σε απόσταση αναπνοής από τις αντλίες του πρατηρίου.

Δυο από τους επιβάτες διακομίστηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο Λαμίας. Η Τροχαία Λαμίας καλείται τώρα να βγάλει τα "κάστανα από τη φωτιά". Ευτυχώς δεν θρηνήσαμε θύματα, αλλά άντε τώρα να τους εξηγήσεις ότι στην Ελλάδα όλα απαγορεύονται και όλα επιτρέπονται.

Δείτε φωτογραφίες:
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ