2016-11-20 19:53:09
Φωτογραφία για Αυτή είναι η ιδανική διαφορά ηλικίας αν θέλεις να κρατήσει για πάντα ο γάμος
Αν σε προβληματίζει η διαφορά ηλικίας με τον σύντροφό σου αυτό το θέμα σε ενδιαφέρει Η σχέση γάμου και ηλικίας είναι μια λίγο περίεργη και πολλοί έχουν αρκετά διαφορετική άποψη για το ποια πρέπει να είναι η αναλογία αυτών των δύο παραμέτρων. Όποια άποψη και να υποστηρίζεις, το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτά τα δύο όντως συνδέονται και επηρεάζουν την ποιότητα του γάμου.

Θεωρητικά η ηλικία είναι απλά ένα νούμερο και προφανώς αν όχι όλες, τις περισσότερες φορές δεν επηρεάζει καθόλου τον ποιον θα ερωτευτείς, πόσο μάλλον το ποιον θα επιλέξεις ως σύντροφο για όλη σου τη ζωή. Μια πρόσφατη έρευνα, που έγινε στην Ατλάντα, όμως απέδειξε ότι αυτό το νούμερο πρέπει να το υπολογίζουμε περισσότερο.

Οι ερευνητές μελέτησαν 3.000 άτομα και βρήκαν ότι όσο μεγαλύτερη είναι η διαφορά ηλικίας τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να χωρίσετε- μάλιστα υπολογίζουν ότι είναι περίπου 30 φορές περισσότερες σε σχέση με όσα ζευγάρια είναι συνομήλικα.

Τι σημαίνει αυτό; Αν έχεις 5 χρόνια διαφορά με τον σύντροφό σου έχετε 17% πιθανότητες να πάρετε διαζύγιο, που οκ είναι μικρό ποσοστό, αν πάλι έχετε πάνω από 5 χρόνια καλό είναι να το σκεφτείτε καλύτερα.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ