2012-05-18 19:15:06
Φωτογραφία για 9 άτομα το είχαν ρίξει στον τζόγο!
Στον τζόγο φαίνεται πως το έχουν ρίξει οι Έλληνες, προσπαθώντας να βρουν λύση για τα οικονομικά τους προβλήματα. Όταν, όμως, σε ένα μικρό χωριό της Καβάλας συλλαμβάνονται... εννέα άνθρωποι επειδή έπαιζαν «φρουτάκια» και ο τζίρος του καφενείου φτάνει τα 2.230 ευρώ, εύκολα αντιλαμβάνεται ο καθένας τι γίνεται στις μεγάλες πόλεις!

Οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ που έκαναν έφοδο στο καφενείο του χωριού, δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν το είδαν γεμάτο κόσμο που είχε πέσει με τα μούτρα στο απαγορευμένο τυχερό παιχνίδι! Επτά άνδρες ηλικίας 44, 55, 57, 33, 87, 55 και 59 χρόνων και ένας 17χρονος Αλβανός έπαιζαν «φρουτάκια» στους 16 ηλεκτρονικούς υπολογιστές που είχε εγκαταστήσει ο 65χρονος ιδιοκτήτης, ο οποίος απουσίαζε και αναζητείται.

Μαζί με τους παίκτες θα οδηγηθεί στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας η 27χρονη προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος, που δεν πρόλαβε να αλλάξει την εικόνα του παιχνιδιού με τον ασύρματο ηλεκτρονικό μηχανισμό που κρατούσε. Οι 16 υπολογιστές που βρίσκονταν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο κατασχέθηκαν, μαζί με τα χρήματα που περιείχαν.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ