2012-05-18 19:23:10
Φωτογραφία για Τσαμπουκάς ανάμεσα σε Χρυσή Αυγή-ΛΑΟΣ!
Ένταση και διεκδικήσεις χαρακτήρισαν την πρώτη και τελευταία -για αυτή τη Βουλή- μέρα της Χρυσής Αυγής στο ελληνικό κοινοβούλιο, με σημείο τριβής... τα γραφεία του ΛΑΟΣ που το νεοεκλεγμένο κόμμα έκρινε πως πλέον του ανήκουν.

Οι βουλευτές της Χ.Α. έσπευσαν από νωρίς σήμερα το πρωί να μάθουν τα κατατόπια στο ιστορικό κτίριο πηγαίνοντας να εντοπίσουν ν τα νέα τους γραφεία.

Διαπίστωσαν όμως με έκπληξη ότι οι ένοικοι του ΛΑΟΣ δεν είχαν καν μπει στην διαδικασία να αποχωρήσουν αν και το κόμμα τους δεν επανεξελέγη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι «δεν έγινε ακριβώς τσαμπουκάς» αλλά ότι σημειώθηκε «μια μικρή ένταση» η οποία όμως φαίνεται πως ήταν αρκετή για να προκαλέσει ακόμη και την παρέμβαση του Γ.Γ. της Βουλής. Αποτέλεσμα;

Τα γραφεία του ΛΑΟΣ κλειδώθηκαν, αμφότερες οι αντιμαχόμενες πλευρές την έβγαλαν στο καφενείο της Βουλής και η υπόσχεση που δόθηκε είναι ότι το θέμα θα λυθεί σύντομα. Πριν ή μετά τις εκλογές, θα δείξει. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι οι διπλανοί νοικάρηδες του ΚΚΕ έχουν ήδη βγάλει νύχια ζητώντας οι εν λόγω βουλευτές να μεταφερθούν οπουδήποτε αλλού εκτός από δίπλα τους.

briefingnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ