2012-05-18 19:31:07
Φωτογραφία για Απατεώνισσα επικαλέστηκε τη Μ.Βαρδινογιάννη για να πείσει ηλικιωμένη συνταξιούχο!
Μια και το παραμύθι "Με έστειλε ο γιος σου για να μου πληρώσεις κάτι που μου χρωστάει" έχει γίνει πια γνωστό και δεν "πιάνει", οι επιτήδειοι αποδεικνύουν ότι και φαντασία έχουν και καλοί... ηθοποιοί μπορούν να γίνουν!

Έτσι μια γυναίκα, περίπου 40 ετών, κατάφερε να πείσει μια ηλικιωμένη συνταξιούχο, ότι όντως η Μαριάννα Βαρδινογιάννη είχε δωρίσει ένα χρηματικό ποσό στο ΙΚΑ, προκειμένου να κληρωθεί (!) σε 10 συνταξιούχους του ΙΚΑ! Και φυσικά η γυναίκα ισχυριζόταν ότι η ηλικιωμένη ήταν η μία εκ των δέκα τυχερών και πως το απόγευμα θα περνούσε ο ταχυδρόμος ή η ίδια για να της παραδώσει χρηματικό ποσό ύψους 500 ευρώ!

Για καλή τύχη της ηλικιωμένης, στο σπίτι, στην περιοχή του Αγ.Κωνσταντίνου, στο Ηράκλειο, μπήκε εκείνη την ώρα η κόρη της, που αντιλήφθηκε ότι επρόκειτο για απατεώνισσα, την οποία έδιωξε κακήν κακώς, πριν προλάβει να αποσπάσει προσωπικά στοιχεία, χρήματα ή ακόμη και αντικείμενα από τη συνταξιούχο.

Όπως είπε στο Ράδιο Κρήτη, ο διευθυντής του ΙΚΑ, Νίκος Ροκαδάκης, αμέσως η κόρη κατήγγειλε το περιστατικό στον ίδιο, ο οποίος την παρέπεμψε στην αστυνομία, προκειμένου να καταγγείλει την υπόθεση.
cretalive.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ