2012-05-18 19:59:03
Φωτογραφία για Η 13η διάρρηξη απέβη μοιραία για 26χρονο Γεωργιανό
Τρίτη συνελήφθη και… 13 διαρρήξεις αποκαλύφθηκε ότι είχε κάνει ο 26χρονος Γεωργιανός που έπεσε στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. χάρη στην αυτοθυσία... ενός συνταξιούχου αστυνομικού που ανταποκρίθηκε αμέσως στην έκκληση για βοήθεια μιας γυναίκας, όταν τον είδε να κλέβει μέσα από το σπίτι της στην περιοχή του Αρχαίου θεάτρου του Άργους!

Ο… γκαντέμης αλλοδαπός αποκαλύφθηκε ότι ήταν επικεφαλής σπείρας αλλοδαπών που από την 1η Μαρτίου είχαν διαρρήξει 12 σπίτια στο Ναύπλιο, το Άργος και την Ασίνη Αργολίδας, αλλά και στα Κάτω Βέρβενα και το Ξηροπήγαδο Αρκαδίας! Οι τρεις δράστες έκλεβαν μετρητά, ηλεκτρονικές συσκευές και κοσμήματα που η συνολική τους αξία ξεπερνά τα 55.000 ευρώ.

Πάνω στον Γεωργιανό είχαν βρεθεί τα κλειδιά ενός αυτοκίνητου που ανήκει σε άλλον ομοεθνή του κάτοικο Αθήνας, ο οποίος αναζητείται καθώς φαίνεται ότι ήταν ο ένας από τους άλλους δυο διαρρήκτες οι οποίοι πρόλαβαν να διαφύγουν όταν ο αρχηγός τους συνελήφθη από τον απόστρατο αστυνομικό, παίρνοντας μαζί τους τα χρυσαφικά που είχαν κλέψει από το σπίτι.

Ένας 47χρονος Ιταλός αναζητείται από τους αστυνομικούς του τμήματος Χερσονήσου για την κλοπή που είχε γίνει την Πρωτομαγιά στο αυτοκίνητο μιας 32χρονης γυναίκας. Ο δράστης που ταυτοτοποιήθηκε από τα δακτυλικά του αποτυπώματα, είχε αρπάξει έναν φορητό υπολογιστή και την τσάντα της γυναίκας με το πορτοφόλι της, ένα κινητό και προσωπικά της έγγραφα. 
on-news.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ