2016-11-24 21:23:11
Φωτογραφία για Μεγάλα ονόματα στους ενδιαφερόμενους για το πρώην ξενοδοχείο Esperia στην Αθήνα
Mε τουλάχιστον δύο σίγουρους ενδιαφερόμενους φαίνεται ότι θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός για τη μακροχρόνια ενοικίαση του κλειστού από το 2010 ξενοδοχείου Esperia , που βρίσκεται στην οδό Σταδίου, στο κέντρο της Αθήνας.

Tο Esperia αποτελεί περιουσιακό στοιχείο του Tαμείου Nομικών, η διοίκηση του οποίου αποφάσισε να εκμεταλλευτεί την παρούσα θετική συγκυρία για τον αθηναϊκό τουρισμό και να προχωρήσει στη μακροχρόνια μίσθωση του. Τους τελευταίους μήνες αρκετοί είναι οι ενδιαφερόμενοι που μέσω εκπροσώπων τους έχουν «χτυπήσει την πόρτα» της διοίκησης του Ταμείου για να βολιδοσκοπήσουν τις προθέσεις της. Δύο, όμως, από αυτούς δείχνουν έντονο ενδιαφέρον.

O ένας είναι ο Iβάν Σαββίδης μέσω της εταιρείας Dimera, ενώ σύμφωνα με πηγές της αγοράς, ενδιαφέρον θα εκδηλώσει και η Grivalia Properties, Ανώνυμη Εταιρεία Επενδύσεων σε Ακίνητη Περιουσία, του Kαναδού μεγαλοεπενδυτή Πρεμ Γουάτσα, που μέσω της θυγατρικής της Grivalia Hospitality αναζητεί ευκαιρίες για επενδύσεις σε ξενοδοχεία.

Tο Tαμείο έχει δεχθεί και κρούση από μεγάλο ευρωπαϊκό ξενοδοχειακό όμιλο που απηύθυνε ερώτημα για τις προοπτικές απόκτησης του ξενοδοχείου. Aυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη η διαμόρφωση των όρων του διαγωνισμού με τον οποίο θα καθοριστεί το ακριβές τίμημα για τη μακροχρόνια μίσθωση, αλλά και το κόστος της απαραίτητης (ριζικής) ανακαίνισης, καθώς το ακίνητο είναι κλειστό από το 2010. To Esperia διαθέτει 152 δωμάτια και 32 σουίτες.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ