2016-11-30 15:06:08
Φωτογραφία για Χιονίζει σε Δομοκό, Μπράλο, Καρπενήσι και δυτική Φθιώτιδα [video]
Τους 20 πόντους έφτασε το χιόνι στην Καστανιά Υπάτης - Χιονίζει και στη Μακρακώμη από νωρίς το πρωί

- Κανένα πρόβλημα στους δρόμους Τα χιόνια πολιορκούν τη Λαμία, χωρίς ευτυχώς μέχρι στιγμής να έχουμε ιδιαίτερα προβλήματα στους δρόμους. Οι οδηγοί όμως θα πρέπει να ιδιαίτερα προσεχτικοί και να έχουν μαζί τους αλυσίδες, αφού μπορεί από τη μια στιγμή στην άλλη να τις χρειαστούν.

Αυτή την ώρα χιονίζει προς Δομοκό (από το 6οχλμ και πάνω), προς Μπράλο (από το ύψος της Μονής Δαμάστας) και προς Καρπενήσι (από Μακρακώμη και πάνω). Οι δρόμοι προς το παρόν είναι καθαροί αφού όλη τη νύχτα δούλευαν αλατιέρες και μηχανήματα της Περιφέρειας.

Στην εθνική οδό επίσης δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, αυτή την ώρα χιονίζει μόνο στους Αγίους Θεοδώρους, όπου και εκεί ενεργούν μηχανήματα.

Εκτός από τα ορεινά χωριά της δυτικής Φθιώτιδας, που έχουν ντυθεί στα λευκά, από χθες νωρίς το απόγευμα, έχει χιονίζει και σε αρκετά χωριά του Δήμου Λαμιέων.


Στην Καστανιά Υπάτης το χιόνι έχει φτάσει τους 20 πόντους, χιονισμένα είναι επίσης το Ελευθεροχώρι, το Καλαμάκι, η Παύλιανη, η Οίτη και άλλες κοινότητες.

Τα μηχανήματα του Δήμου Λαμιέων είναι έτοιμα να επέμβουν όπου χρειαστεί για να μην υπάρχει πρόβλημα στην κυκλοφορία και στις κοινότητες.

Κλειστά τα σχολεία στο Δομοκό

Ο Δήμος Δομοκού ανακοίνωσε ότι τα σχολεία που βρίσκονται στους πρώην δήμους Δομοκού και Ξυνιάδας, σήμερα θα παραμείνουν κλειστά. «Τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης των δημοτικών Ενοτήτων Ξυνιάδας και Δομοκού, λόγω χιονόπτωσης, χαμηλών θερμοκρασιών και παγετού».

Σε ετοιμότητα Περιφέρεια και Δήμος για το χιονιά

«Είμαστε σε αυξημένη ετοιμότητα για το χιονιά. Όλοι είναι στις θέσεις τους. Οι οδηγοί όμως δεν θα πρέπει να μετακινούνται χωρίς λόγο και αν αυτό είναι αναγκαίο να έχουν μαζί τους αλυσίδες....», είπε στο LamiaReport ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Θύμιος Καραΐσκος.

Δείτε το βίντεο:

Πανέτοιμος και ο Δήμος Λαμιέων

Όλα είναι έτοιμα και στο Δήμο για κάθε ενδεχόμενο. Ο αρμόδιος εντεταλμένος σύμβουλος Γιώργος Ζήσιμος θα είναι μαζί με το προσωπικό και τους χειριστές όλη τη νύχτα σε ετοιμότητα για να παρέμβουν όπου χρειαστεί. «Έχουμε κάνει όλη την απαραίτητη προετοιμασία με τα μηχανήματα και το αλάτι. Οι δημότες μπορούν να καλούν στο γραφείο κίνησης για οποιοδήποτε σημείο έχουν πρόβλημα...». δήλωσε στην κάμερα του LamiaReport ο κ. Ζήσιμος.

Δείτε το βίντεο:
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ