2016-11-30 15:49:07
Φωτογραφία για Η Μαγνησία στον πάγο - Χιόνια παντού ακόμα και στο Βόλο [photos]
Αντιπεριφερειάρχης Δ. Κολυνδρίνη στο e-Volos.gr: Όλα υπό έλεγχο - Όχι στις άσκοπες μετακινήσεις - Ναι στις αντιολισθητικές αλυσίδες - Κλειστά σχολεία στο Πήλιο - Ανεκτέλεστα δρομολόγια από και προς Β. Σποράδες αλλά και προς Πήλιο από το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Μαγνησίας

Ισχυρό το κύμα πυκνής χιονόπτωσης που "χτυπάει" από τις 4.00 τα ξημερώματα την Μαγνησία, έχοντας αφενός επιβεβαιώσει τις μετεωρολογικές προβλέψεις και αφετέρου τη χιονόστρωση στο μεγαλύτερο μέρος των ηπειρωτικών του Νομού.

Ακόμα και εντός πολεοδομικού συγκροτήματος Βόλου, στις βόρειες συνοικίες, το έχει στρώσει κυριολεκτικά, με την χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων να είναι πλέον επιτακτική από τον περιφερειακό δρόμο του Βόλου και πάνω.

Σε Άνω Βόλο, Σταγιάτες, Κατηχώρι, Πορταριά, Μακρινίτσα, Αλικόπετρα, Χάνια μέχρι Καράβωμα αλλά και στον εσωτερικό δακτύλιο Λεχωνίων, Αγ. Βλασίου, Αγ. Γεωργίου, Πινακατών, Βυζίτσας και Μηλεών, το χιόνι πέφτει πυκνό, όπως επίσης και από την πλευρά της Κάπουρνας μέχρι το Κεραμίδι αλλά και νοτιότερα στην Ανάβρα.


Σε κόκκινο συναγερμό οι υπηρεσίες πολιτικής προστασίας, τόσο της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων, με επικεφαλής την αντιπεριφειάρχη Δωροθέα Κολυνδρίνη, η οποία βρίσκεται στην κορυφή του Πηλίου, όσο και των Δήμων.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η κα Κολυνδρίνη στο e-Volos.gr, η κατάσταση είναι υπό των πλήρη έλεγχο των υπηρεσιών, με τους δρόμους να παραμένουν παντού ανοιχτοί. Η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων είναι επιτακτική, ενώ καλό είναι να μην πραγματοποιούνται άσκοπες μετακινήσεις.

Χάνια Πηλίου

Σύμφωνα με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου τα δρομολόγια από και προς τις Β. Σποράδες παραμένουν ανεκτέλεστα, όπως ακριβώς συμβαίνει και με τα δρομολόγια από και προς Πορταριά, Μακρινίτσα, Δράκεια, Άγ. Λαυρέντιο, Πινακάτες και Αγ. Γεώργιο, σύμφωνα με το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Μαγνησίας.

Κλειστά τα δημοτικά σχολεία σε Άλλη Μεριά, Πορταριά, Ζαγορά, Μούρεσι και Ξουρίχτι.

Μακρινίτσα Πηλίου

Μακρινίτσα Πηλίου

Σταγιάτες Πηλίου

Σταγιάτες Πηλίου

Σταγιάτες Πηλίου
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ