2016-12-01 18:56:12
Φωτογραφία για Ποιος θα κάνει την λάθος κίνηση στο σκάκι εταιριών εναντίον διαμεσολαβούντων;
Ένα επικίνδυνο παιχνίδι «παίζεται» από το 2012 ως σήμερα μεταξύ διαμεσολαβούντων και ασφαλιστικών εταιριών με διαιτητή την Τράπεζα Ελλάδος (ΔΕΙΑ) που σιγά – σιγά εξελίσσεται σε «ρώσικη ρουλέτα» για κάποιους.

Ξεκίνησε με το «τυπώνω-πληρώνω», συνεχίσθηκε με τη μετατροπή υπολοίπων σε δάνεια, εν συνεχεία με το ανακάτεμα των συντονιστο-πρακτορομεσιτών, κατόπιν με τη μείωση τιμολογίων και προμηθειών, συνεχίσθηκε με τις ανεξέλεγκτες ΕΠΥ, με τα παραπλανητικά των τιμολογίων – παροχών, τα ετήσια, εξάμηνα, τρίμηνα, μηνιαία και ημερήσια τιμολόγια αυτοκινήτων και τις προμήθειες «ασανσέρ» από 5% έως 45% με το κλείσιμο και νέο άνοιγμα μικροπρακτορομεσιτών σε μεγαλύτερα μεσιτικά, τις αλλαγές επωνυμίας και… πάει λέγοντας με άγνωστη κατάληξη για πολλούς στο εάν θα επιβιώσουν με άλλους 10-20 μεσιτοπράκτορες και καμμιά 10ρια ασφαλιστικές εταιρίες!

Οι πυροβολισμοί στα ρωσικά πιστόλια και ρουλέτες άρχισαν… και στις δύο πλευρές! Ήταν τυχαίο; Ήταν σχέδιο; Όλα είναι πιθανά και σίγουρα η παραγωγή δεν έπεσε μόνο από την οικονομική κρίση.


Το μέλλον έρχεται με νέους παίκτες και νέους κανόνες παιχνιδιού. Οι νίκες έχουν πολλές απώλειες και αίμα.

Η αρχή θα φανεί στις νέες εκλογές για νέο πρόεδρο Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος. Ως τότε θα ακούμε… πυροβολισμούς!

Η λάθος κίνηση είναι… ένα κλικ δεξιά ή αριστερά. Με 45% προμήθειες δεν επιβιώνουν οι πολλοί, απλά μόνο λίγοι. Ήρθε η εποχή πλέον που 5-10 μεγαλοπρακτορομεσίτες ελέγχουν την παραγωγή και οι εταιρίες έχασαν τη δύναμη ελέγχου για το οποίο όμως φταίνε επειδή οι ίδιες καλλιέργησαν αυτό το κλίμα. Θα τολμήσουν να αντισταθούν; Θα λειτουργήσουν ως επιχειρήσεις με οικονομικούς κανόνες ή θα πάνε με ζημιές ελπίζοντας ότι θα πεθάνουν πρώτα οι άλλοι;

Η ρωσικές κούκλες συνεχώς μικραίνουν και πολλές εταιρίες και διαμεσολαβούντες γίνονται νάνοι αντί να μεγαλώσουν σα γίγαντες!
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ