2016-12-02 08:39:28
Φωτογραφία για ΒΙΝΤΕΟ - ''Έγραψε'' ο Πάνος Καμμένος με το μήνυμά του για τις ηλίθιες δηλώσεις Τούρκων και τους ανιστόρητους Αλβανούς
 ''Έγραψε στην κυριολεξία ο Υπουργός Εθνικής Άνυνας Πάνος Καμμένος, με όσα είπε από την Ήπειρο,  περί ηλίθιων δηλώσεων Τούρκων και ανιστόρητων Αλβανών.

Ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος μαζί με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγο Βασίλειο Τελλίδη και τον Διοικητή του Γ' Σώματος Στρατού, Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή, διανυκτέρευσαν στο στρατιωτικό φυλάκιο του Μολυβδοσκέπαστου στην Ελληνοαλβανική μεθόριο, προέβη σε αυτή τη δήλωση μετά τις συνεχείς φραστικές προκλήσεις Τούρκων και Αλβανών πολιτικών, με τελευταία αυτή του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Τουρκία Κεμάλ Κιλιντσάρογλου, ο οποίος έκανε λόγο για κατάληψη από τη χώρα μας 18 νησίδων και του υπουργού εξωτερικών Μελβούτ Τσαβούσογλου, ότι τα Ίμια αποτελούν Τουρκικό έδαφος.

''Επιτέλους βρέθηκε και ένας Υπουργός Άμυνας ο οποίος δε μάσησε τα λόγια του και τα έχωσε σε Τούρκους και Αλβανούς'' ήταν ένα από τα δεκάδες θετικά μηνύματα που δέχθηκε το kranosgr, σχετικά με τις δηλώσεις του Υπουργού.

''Είχαμε συνηθίσει τέτοιες δηλώσεις και όχι σε τόσο έντονο ύφος να γίνονται από πολιτικούς που δεν βρίσκονται στην εξουσία. Μπράβο στον Καμμένο ο οποίος αν και Υπουργός τους τα είπε όπως έπρεπε''.

''Δώσε πόνο Πάνο στα Τουρκάκια και τα Αλβανά να καταλάβουν ότι εδώ δεν είναι ξέφραγο αμπέλι'' ανέφερε αναγνώστης σε μήνυμα του.

Δείτε το βίντεο με τη δήλωση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας  Πάνου Καμμένου:
kranos
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Απεργία για 2 ημέρες στα πλοία
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Απεργία για 2 ημέρες στα πλοία
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ