2016-12-02 11:25:14
Φωτογραφία για Συλλυπητήρια της ΛΑ.Ε. στην οικογένεια της εργαζόμενης που έχασε άδικα τη ζωή της - Να διερευνηθούν σε βάθος τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος
Σήμερα θρηνούμε άλλον ένα θάνατο εργαζόμενης, η οποία έχασε άδικα τη ζωή της εξαιτίας της απουσίας των απαραίτητων μέτρων... για την Υγιεινή και Ασφάλεια των εργαζομένων, στους χώρους εργασίας.

Ο τραγικός θάνατος της εργαζόμενης από την έκρηξη που συνέβη σε κατάστημα της επιχείρησης EVEREST, την Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου, στην Αθήνα, έρχεται να προστεθεί στη μακρά λίστα των εργατικών ατυχημάτων που έχουν συμβεί κυρίως κατά τη διάρκεια των «πέτρινων» μνημονιακών χρόνων όπου η αξία της εργατικής δύναμης αλλά και της ίδιας της ζωής έχει εκμηδενισθεί.

Το τραγικό γεγονός το οποίο προκάλεσε θλίψη σε όλη την ελληνική κοινωνία, συνέβη σήμερα, μια ημέρα κατά την οποία, στα πλαίσια των προαπαιτούμενων της δεύτερης διαπραγμάτευσης με τους δανειστές - «οικονομικούς δολοφόνους», η κυβέρνηση προωθεί διατάξεις, τάχα, για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και την διευκόλυνση της επιχειρηματικότητας, ενώ στην πραγματικότητα καταργεί και τις ελάχιστες εναπομείνασες προϋποθέσεις για την Υγιεινή και την Ασφάλεια.

Η Λαϊκή Ενότητα εκφράζει τα βαθιά συλλυπητήριά της στην οικογένεια και τους οικείους της εργαζόμενης που έχασε τη ζωή της τόσο άδικα. Στους τραυματίες η ΛΑΕ εύχεται ταχεία ανάρρωση και ζητά από την κυβέρνηση και τις αρμόδιες αρχές να διερευνήσουν σε βάθος τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος και να αποδοθούν ευθύνες όπου και σε όποιους αναλογούν. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ