2016-12-02 20:38:33
Φωτογραφία για Παρέλαση επωνύμων στη λαμπερή βραδιά του ζεύγους Αγγελίδη - Ήταν όλοι εκεί!
Θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί μία από τις πιο λαμπερές βραδιές της show biz, αφού παρέλασαν δεκάδες celebrities για να τιμήσουνε το ζεύγος Αγγελίδη Ο δερματολόγος Στέλιος Αγγελίδης και η σύζυγος του Αγγελική Αγγελίδη, υποδέχθηκαν τους καλεσμένους τους στον υπέροχο χώρο του κτιρίου «Κωστής Παλαμάς» στο κέντρο της Αθήνας, για να γιορτάσουν μαζί έναν ακόμη χρόνο επιτυχίας με θέμα «Χρυσή Εποχή» της γυναίκας. Αξίζει να σημειωθεί πως πλέον αποτελεί θεσμό το ετήσιο κάλεσμα του ζεύγους και μάλιστα συζητείται για μέρες, τα όσα συμβαίνουν εκεί, στα «πηγαδάκια» των επωνύμων. Η εκδήλωση στέφθηκε με επιτυχία!

Το παρών έδωσαν πάρα πολλά ονόματα από την ελληνική show biz καθώς και από τον επιχειρηματικό κόσμο. Παρόλο που έβρεχε, οι καλεσμένοι ήταν στην ώρα τους και απόλαυσαν μία βραδιά, η οποία τους χάρισε μία μοναδική εμπειρία, καθώς και γνώση για τους τρόπους που μπορεί πλέον μια γυναίκα να είναι νέα και όμορφη σε κάθε ηλικία.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η κα Ζωή Λάσκαρη, ο Δήμος Βερύκιος, η  Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου, ο Λευτέρης Αυγενάκης, η Δέσποινα Μοιραράκη, η Νατάσσα Ράγιου, η Μαρία Σταματέρη, η Νεσχάν Μουλαζίμ, η Ευαγγελία Αραβανή, η Εύη Αδάμ, η Δήμητρα Κωστάκη, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Ελένη Φουρέιρα, ο σκηνοθέτης Γιώργος Βάλαρης, ο Μιχάλης Μανιάτης, η Ελευθερία Παντελιδάκη, η Έμυ Λιβανίου, ο Θανάσης Πάτρας, ο Φιλήμονας, η Μαρία Κορινθίου, η Έλενα Παπαβασιλείου, η Σίσσυ Χριστίδου, ο Παύλος Σταματόπουλος, η Ναταλία Κυρίκου, ο Γιώργος Μανίκας, η Μαίρη Αυγερινοπούλου, η Σόφη Πασχάλη, Στέλιος Χανταμπάκης κα.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ