2016-12-03 02:03:10
Φωτογραφία για Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής: Παράσταση διαμαρτυρίας την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου στις 13:00 στην Ομόνοια και πορεία στο Υπουργείο Εργασίας
Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους συναδέλφους να πάρουν μέρος μαζικά στη παράσταση διαμαρτυρίας τη... Τρίτη 6 του Δεκέμβρη στο Υπουργείο Εργασίας για τα Βαρέα και Ανθυγιεινά.

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ έχει μεθοδεύσει την κατάργηση των Βαρέων και Ανθυγιεινών έχει δεσμευτεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση υλοποιώντας τα προαπαιτούμενα από το 2015. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν έχουν σκοπό να σταματήσουν είναι αποφασισμένοι, ετοιμάζουν να εφαρμόσουν την εναρμόνιση με το καθεστώς της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα Βαρέα και Ανθυγιεινά. Πουθενά δεν υπάρχουν ΒΑΕ στην Ευρωπαϊκής Ένωση. Ουσιαστικά στο τέλος του 2017 βάζουν οριστικά ταφόπλακα, σ΄ ένα κλάδο που μετράει δεκάδες νεκρούς κάθε χρόνο από εργατικά ατυχήματα και εκατοντάδες από ασθένειες που σχετίζονται με το αντικείμενο της εργασίας και την εντατικοποίηση.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΕ!

Δεν πρέπει να τους επιτρέψουμε να καταργήσουν τα ΒΑΕ
. Είναι γελασμένοι αν νομίζουν ότι έπιασαν στον ύπνο τους εργαζόμενους. Τώρα ήρθε η στιγμή να περάσουμε στην αντεπίθεση, να χαλάσουμε τους σχεδιασμούς τους, τις μεθοδεύσεις τους. Κανένας εφησυχασμός στα λόγια της Κυβέρνησης, κοροϊδεύει τους εργαζόμενους. Για ακόμα μια φορά αποδεικνύεται ο βρώμικος ρόλος της. Επιλέχτηκε από τις δυνάμεις του κεφαλαίου για να υλοποιήσει τη βρώμικη δουλειά, αυτή που οι προηγούμενες κυβερνήσεις δεν πρόλαβαν ή δεν τόλμησαν. Η ανάπτυξη που μας λιβανίζουν κάθε μέρα είναι απέναντι και έξω από τα συμφέροντα των εργαζομένων. Θέλουν μέχρι τα βαθειά γεράματα να δουλεύουμε και να πεθαίνουμε στο σκαλί του απορριμματοφόρου.

Συνάδελφε παίρνουμε τη πρωτοβουλία κόντρα στη τακτική της ΠΟΕ ΟΤΑ που για ένα τόσο σοβαρό θέμα σφυρίζει αδιάφορα.

Φτάνει ως εδώ η κοροϊδία, τώρα να σημάνει ξεσηκωμός σε κάθε αμαξοστάσιο σε κάθε υπηρεσία. Να μην τους αφήσουμε να παίξουν με την ζωή μας, οργανώνουμε τον αγώνα μας αντιστεκόμαστε παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας οργανωμένα πειθαρχημένα. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας τη φωνή μας με τους συναδέλφους του ιδιωτικού τομέα στην απεργία στις 8 του Δεκέμβρη. Διεκδικούμε ένα καλύτερο μέλλον για μας και τα παιδιά μας.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 13:00 ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ