2016-12-03 07:53:27
Φωτογραφία για Θ. Καράογλου: «Χωρίς επίδομα θέρμανσης αφήνει η κυβέρνηση 600.000 νοικοκυριά»
Μύθος αποδεικνύεται τελικά το δήθεν κοινωνικό πρόσωπο της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η οποία αφήνει 600.000 νοικοκυριά να ξεχειμωνιάσουν χωρίς να λάβουν το επίδομα θέρμανσης που κανονικά δικαιούνται.

Το θέμα φέρνει στη Βουλή ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Θεόδωρος Καράογλου, με ερώτηση που κατέθεσε σήμερα προς τον αρμόδιο Υπουργό Οικονομικών, ζητώντας να μάθει για ποιους λόγους έχει καθυστερήσει τόσο πολύ η οριστικοποίηση των κριτηρίων καθορισμού του επιδόματος θέρμανσης μετά από τους τόσους μήνες διαβουλεύσεων και κοινωνικών εξαγγελιών.

Όπως σημειώνει στην ερώτηση του ο κ. Καράογλου, το αρμόδιο Υπουργείο δεν έχει ακόμη αποφασίσει ποιο από τα εναλλακτικά σενάρια αλλαγών στα κριτήρια χορήγησης του επιδόματος θέρμανσης, που εξετάζει, προβλέπεται να εφαρμόσει, με αποτέλεσμα οι δικαιούχοι να μην έχουν λάβει μέχρι σήμερα το απαραίτητο επίδομα.

Εξυπακούεται πως όσο καθυστερούν οι τεχνικές λεπτομέρειες εφαρμογής των αλλαγών, τόσο περισσότερο θα καθυστερήσει και η καταβολή του επιδόματος, καθώς απαιτείται η έκδοση της υπουργικής απόφασης για να ενεργοποιηθεί καταρχήν η ηλεκτρονική εφαρμογή του συστήματος TAXISNET για την υποβολή των αιτήσεων. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ