2016-12-03 14:11:08
Φωτογραφία για Η Madonna έκανε πρόταση γάμου στον πρώην άντρα της Sean Penn με...το αζημίωτο
Η  Madonna πραγματοποίησε ένα ακόμη φιλανθρωπικό gala στο Miami, όπως συνηθίζει άλλωστε τα τελευταία χρόνια, με σκοπό να συγκεντρώσει χρήματα από τους διάσημους φίλους της για το ίδρυμα "Raising Malawi" που η ίδια έχει δημιουργήσει.

Μεταξύ πολλών άλλων λαμπερών καλεσμένων, βρέθηκε και ο πρώην σύζυγός της, Sean Penn. Ο πολυτάραχος γάμος τους κράτησε μόλις 4 χρόνια, για να λήξει κάπως άδοξα, εν μέσω φημών που τελικά δεν ήταν μόνο φήμες για άσκηση ενδοοικογενειακής βίας του Sean Penn σε βάρος της Madonna.

Φαίνεται, όμως, πως όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν και η Madoonna αποφάσισε να δώσει μια "δεύτερη ευκαιρία" στη σχέση των δύο. Έτσι, τη στιγμή που εκείνος τη συνόδευσε στη σκηνή για να δημοπρατήσουν κάποια αντικείμενα και ενώ η βασίλισσα της ποπ προσπαθούσε να αλλάξει κάποια κοσμήματα που φορούσε, κάτι γαντζώθηκε μεταξύ εκείνης και του Sean Penn, με αποτέλεσμα οι δυο τους να κολλήσουν.

Η Madonna φυσικά και δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και, στα πλαίσια του χιούμορ και της αμηχανίας που υπήρξε από την άβολη στιγμή, είπε όλο χάρη στο Sean Penn: "Σε ξαναπαντρεύομαι αν δώσεις $150,000 γι' αυτό το κολιέ".

Και αν νόμιζες ότι εδώ σταματούν οι εκπλήξεις, κάνεις λάθος. Το θέμα δεν είναι μόνο ότι η Madonna έκανε πρόταση δεύτερου γάμου στο Sean Penn, αλλά ότι εκείνος δέχτηκε.

Ναι, καλά διάβασες. Άντε, με το καλό!
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ