2016-12-03 19:35:08
Φωτογραφία για Μπορείς να ντριφτάρεις με 12ποντα τακούνια; [video]
Η Nina Zagoždžon των WooHooo Girls ανέλαβε να απαντήσει στο ερώτημα που δεν τέθηκε ποτέ αν μπορείς να ντριφτάρεις φορώντας ψηλοτάκουνα.

Γνωρίσαμε την ψηλή, ξανθιά Σλοβάκα πριν λίγο καιρό, όταν ξεκινούσε την καριέρα της ως drifter, με το πρώτο της Drift Show στο τιμόνι της ειδικά φτιαγμένης BMW E30 της και με την μοντέλα, ηθοποιό, μουσικό, αλλά και καρτίστρια, Silvia Nedecka στο μπάκετ του συνοδηγού.

Πήρε λοιπόν η Nina ένα ζευγάρι 12ποντες «φιάπες» του Γάλλου σχεδιαστή παπουτσιών Christian Louboutin, διαλέγοντας προσεκτικά το χρώμα τους ώστε να ταιριάζει αφενός με το εσωτερικό της «γδυμένης» BMW και αφετέρου με τη στολή του σούπερ-ήρωα που φόρεσε για την περίσταση.

Η Nina όμως έκανε και μια ζαβολιά: έδεσε τις φιάπες στα πόδια της με ελαστικές γκέτες για να μην της φύγουν. Πφφφφ… έτσι ξέρω κι εγώ να ντριφτάρω με ψηλοτάκουνα.

Εν πάση περιπτώσει, μπήκε στην –ταλαιπωρημένη αλλά ένδοξη– BMW, δέθηκε στο μπάκετ και, όπως θα δείτε, δεν τα πήγε άσχημα. Τα 12ποντα τακούνια δεν φάνηκε να την εμποδίζουν και πολύ να ελέγχει το γκάζι της Ε30. Και είναι πασιφανές ότι το διασκέδασε το πράγμα. Χαλάλι της.
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ