2016-12-04 06:25:14
Φωτογραφία για Ο Charlie Sheen δηλώνει πως νίκησε το AIDS
Ο Charlie Sheen δηλώνει πως νίκησε το AIDS αφήνοντάς τους όλους με το στόμα ανοιχτό και δικαιώνοντας τον εαυτό του που τόλμησε να δοκιμάσει μια νέα πειραματική μέθοδο θεραπείας.

Μιλώντας αποκλειστικά στην Daily Mail, o Charlie Sheen είπε ότι είναι στην ευχάριστη θέση να δηλώσει πως πλέον ο ιός HIV δεν εντοπίζεται στο αίμα του, κάτι το οποίο σημαίνει ότι ουσιαστικά εξαφανίστηκε.

Θυμίζουμε ότι ο ηθοποιός συμμετέχει σε κλινική έρευνα δοκιμαστικού φαρμάκου. Ο ίδιος λαμβάνει το φάρμακο σε ενέσιμη μορφή μια φορά την εβδομάδα. Μ’ αυτό τον τρόπο δηλώνει πως κατάφερε να συμπιέσει τον ιό σε επίπεδα που είναι μη ανιχνεύσιμος στο αίμα του.

Ο Charlie Sheen μετέχει στην κλινική έρευνα εδώ και μερικούς μήνες, ενώ τονίζεται πως τον Νοέμβριο πέρασε ένας χρόνος από τότε που δήλωσε ανοιχτά ότι είναι φορέας του ιού HIV.

Στη συνέντευξή του ο Charlie Sheen τονίζει πως δεν ένιωθε ποτέ ξανά τόσο δυνατός, ενώ προσθέτει ότι η αυτοπεποίθησή του είναι πιο ανεβασμένη από ποτέ αναφορικά με την κατάστασή του.

Τέλος, εξέφρασε την ελπίδα η δοκιμαστική μέθοδος θεραπείας κάποια μέρα να εγκριθεί απ’ τις αρχές και να γίνει διαθέσιμη για όλους.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ