2016-12-04 16:01:11
Φωτογραφία για BINTEO-NTOKOYMENTO: Narcos με ηρωίνη... στο στόμα και μπίζνες στο μετρό!
Αν η φράση "διακίνηση ναρκωτικών" σας φέρνει στο μυαλό εικόνες με διακινητές και αγοραστές να συναντώνται σε απόμερα και σκοτεινά μέρη για το εμπόριο του θανάτου, κάνετε λάθος! Η σπείρα που εξαρθρώθηκε χθες από την αστυνομία, με τα 145 μέλη της να φορούν ήδη χειροπέδες, έκανε κανονικό εμπόριο σκληρών ναρκωτικών στο "φως" της ημέρας και στο κέντρο της πρωτεύουσας, ακόμη και σε σταθμούς του μετρό!

Και ένας ποδοσφαιριστής στους 145 που γέμισαν ναρκωτικά την Αθήνα

Τις εικόνες ντροπής, με την ανεξέλεγκτη διακίνηση ναρκωτικών ακόμη και στον χώρο του Μετρό στην οδό Κοραή και στα Προπύλαια Αθηνών, έχει καταγράψει η κάμερα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, και παρουσιάζει βίντεο των διωκτικών αρχών που αποκαλύπτει «Το Βήμα».

Καρέ - καρέ η "επιστημονική" αγοραπωλησία

Στο βίντεο απεικονίζονται άτομα -αφρικανικής κυρίως καταγωγής- να βγάζουν από το στόμα τους σακουλάκια με ηρωίνη και να τα πωλούν στους χρήστες που τους περιτριγυρίζουν και τους πολιορκούν για να πάρουν την δόση τους.


Ο διακινητής βγάζει το σακουλάκι από το στόμαΟ διακινητής βγάζει το σακουλάκι από το στόμα

Και η... συναλλαγή ολοκληρώνεται...Και η... συναλλαγή ολοκληρώνεται...

Μεταξύ αυτών νεαρές κοπέλες αλλά και ηλικιωμένοι, ενώ παραμένει άγνωστο αν οι ίδιοι είναι χρήστες ή αν τα αγοράζουν για κοντινά τους πρόσωπα. Σε μία περίπτωση, μάλιστα, ένας από τους χρήστες φαίνεται να «πληρώνει» έναν από τους εμπόρους σε... είδος, δίνοντας κάτι που φαίνεται ότι είναι παπούτσια ή μπουκάλι ποτό.

Στο πλευρό των εμπόρων ναρκωτικών υπήρχαν και τσιλιαδόροι ή εισπράκτορες και όλα αυτά την ώρα που αμέριμνοι πολίτες κινούνται στο πολυσύχναστο κέντρο της Αθήνας.
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ