2016-12-06 08:23:41
Φωτογραφία για ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ! Αιμόφυρτος δημοσιογράφος από τα επεισόδια στο «Καυτανζόγλειο»!
Σοβαρά επεισόδια προκάλεσαν οι οπαδοί του Ηρακλή κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της ομάδας τους με τον ΠΑΣ Γιάννινα Οι Θεσσαλονικείς είχαν ενοχληθεί από τη διοίκηση που προσπάθησε να διεξαχθεί ο αγώνας κεκλεισμένων των θυρών και έκαναν «ντου» στο «Καυτανζόγλειο». Τα σοβαρά επεισόδια είχαν ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι ένας δημοσιογράφος.

Οπαδοί των γηπεδούχων προσπάθησαν να μπουν στις κερκίδες του «Καυτανζογλείου» και απωθήθηκαν από τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που είχαν πάρει θέση εκτός και εντός σταδίου. Μάλιστα βρίσκονταν στο γήπεδο και διακριτικές δυνάμεις της αστυνομίας που υπήρχαν από νωρίς και επί της οδού Αγίου Δημητρίου.

Οι δυνάμεις των ΜΑΤ χρειάστηκε να κάνουν χρήση φωτοβολίδων κρότου λάμψης για να εμποδίσουν την είσοδό τους. Ομως κάποιοι οπαδοί έφτασαν έως το ταρτάν και τους πάγκους, μετά το 0-1 και διεκόπη το παιχνίδι...

Υπήρξαν συμπλοκές οπαδών με αστυνομικούς, που είχαν ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας άνδρας, στον οποίο παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Πρόκειται για έναν δημοσιογράφο, τον Θανάση Μυριούνη, που είχε ταξιδέψει από τα Ιωάννινα στη Θεσσαλονίκη.

Χτυπήθηκε στο κεφάλι με πέτρα που πέταξαν οι οπαδοί του Ηρακλή. Του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και του έγιναν ράμματα.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ