2016-12-08 19:37:21
Φωτογραφία για Έβαλε φωτιά στο κρεβάτι για να τον κάψει σε διαμέρισμα στην Ευαγγελίστρια - Η ανακοίνωση της αστυνομίας
Για εμπρησμό από πρόθεση κάνουν λόγο αξιωματικοί της Πυροσβεστικής οι οποίοι κλήθηκαν τα ξημερώματα για φωτιά που είχε ξεσπάσει σε ισόγειο διαμέρισμα στην οδό Κωνσταντινουπόλεως 23 στην περιοχή της Ευαγγελίστριας Θεσσαλονίκης.

Οκτώ πυροσβέστες με δύο οχήματα έσπευσαν στο σημείο στις 01:25 π.μ..

Στο διαμέρισμα διαμένει ένα ζευγάρι. Σύμφωνα με την αστυνομία και την πυροσβεστική ο άνδρας και η γυναίκα υπέστησαν εγκαύματα. Αρχικά διεκομίσθησαν στο Ιπποκράτρειο ενώ στη συνέχεια ο άνδρας ηλικίας 61 ετών, με πιο σοβαρά εγκαύματα στα χέρια και τα πόδια διεκομίσθη στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Δείτε το βίντεο του thousandnews:

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άνω Πόλης – Αγίου Παύλου, σήμερα (08-12-2016), 46χρονη αλλοδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της «Απόπειρας ανθρωποκτονίας» και του «Εμπρησμού».


Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η συλληφθείσα, πρώτες πρωινές ώρες της 08-12-2016, στην περιοχή Ευαγγελίστριας Θεσσαλονίκης, ενώ βρισκόταν εντός της οικία της, στην οποία διαμένει με 61χρονο ημεδαπό, έθεσε φωτιά σε κλινοσκεπάσματα κρεβατιού, όπου βρισκόταν ο προαναφερόμενος, με αποτέλεσμα να εκδηλωθεί πυρκαγιά.

Αποτέλεσμα της παραπάνω ενέργειας ήταν, ο σοβαρός τραυματισμός του 61χρονου, ο οποίος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης, όπου και νοσηλεύεται, φέροντας σοβαρά εγκαύματα και ο ελαφρύς τραυματισμός της 46χρονης, η οποία επίσης νοσηλεύεται, φρουρούμενη.

Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Άνω Πόλης – Αγίου Παύλου. Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ