2016-12-08 22:14:29
Φωτογραφία για Επίσημη Επίσκεψη Αρχηγού Γενικού Επιτελείου ΕΔ της Αιγύπτου στην Ελλάδα
Την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016 ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, και ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων της Αιγύπτου, Lieutenant General Mahmoud Hegazy, παρακολούθησαν εκπαιδευτικά αντικείμενα της ελληνοαιγυπτιακής αεροναυτικής άσκησης ‘’ΜΕΔΟΥΣΑ 3/16’’, επιβαίνοντας στην Φ/Γ "TAHYA MISR" και στην Φ/Γ "ΝΑΒΑΡΙΝΟΝ" στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή ανατολικά Κρήτης.

Την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων της Αιγύπτου, κατέθεσε στέφανο στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και ακολούθησε επίσημη τελετή υποδοχής του στο Στρατόπεδο “ΠΑΠΑΓΟΥ”.

Κατά τις διμερείς επαφές μεταξύ του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ και του Αιγύπτιου ομολόγου του, συζητήθηκαν οι προκλήσεις που θέτει το σύγχρονο περιβάλλον ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή ενδιαφέροντος καθώς και θέματα που αφορούν στην περαιτέρω ενίσχυση της στρατιωτικής συνεργασίας των δύο χωρών. Ακολούθησε ενημέρωση του Αιγύπτιου Αρχηγού από επιτελείς του ΓΕΕΘΑ για την αποστολή και τις δραστηριότητες των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Επίσης, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων της Αιγύπτου έγινε δεκτός από τον Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρη Βίτσα.
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ