2016-12-31 13:17:09
Φωτογραφία για Στις δικαστικές αίθουσες ξανά υπόθεση βιασμού σε χωριό του Ηρακλείου
Μία απρόβλεπτη εξέλιξη σημειώνεται στην υπόθεση για το βιασμό της 28χρονης σε περιοχή του Δήμου Μινώα Πεδιάδας από δύο συγχωριανούς της τον Ιούλιο του 2013, η οποία εκδικάστηκε τις προηγούμενες ημέρες στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου.

Οι δύο κατηγορούμενοι θα καθίσουν ξανά στο εδώλιο του κατηγορουμένου μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, καθώς ο εισαγγελέας Εφετών Ανατολικής Κρήτης άσκησε έφεση κατά της απόφασης του πρωτόδικου δικαστηρίου.

Ως εκ τούτου οι δύο άνδρες πρόκειται να δικαστούν σε δεύτερο βαθμό από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο κατηγορούμενοι είχαν αθωωθεί τις προηγούμενες ημέρες, λόγω αμφιβολιών, μετά από μία επεισοδιακή ακροαματική διαδικασία με συνεχείς διακοπές, ένταση και βίαιες προσαγωγές μαρτύρων.

Η 28χρονη είχε καταγγείλει τους δύο συγχωριανούς της για βιασμό, ενώ από την πλευρά του ο 31χρονος βασικός κατηγορούμενος είχε υποστηρίξει ενώπιον του δικαστηρίου ότι με την εν λόγω γυναίκα διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την περασμένη εβδομάδα, η υπόθεση είχε έρθει ξανά στο προσκήνιο, μετά από φωτιά που εκδηλώθηκε στο σπίτι της 28χρονης, με τις αρχές να εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και εκείνο του εμπρησμού.

Πάντως για την υπόθεση της φωτιάς, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος των δύο κατηγορουμένων για το βιασμό και ενός ακόμη ατόμου.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ