2017-01-02 11:47:12
Φωτογραφία για Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του Αμοιρίδη
Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τη δολοφονία του Έλληνα πρέσβη στη Βραζιλία, Κυριάκου Αμοιρίδη.

Όπως αναφέρει το τηλεοπτικό δίκτυο Globo, o δράστης της δολοφονίας, ο 29χρονος Σέρτζιο Μορέιρα, και εραστής της χήρας του πρέσβη οδηγούσε επί 24 ώρες προκειμένου να βρει το κατάλληλο μέρος για να ξεφορτωθεί τη σορό του Αμοιρίδη.

Συγκεκριμένα, οδηγώντας το αυτοκίνητο που είχε νοικιάσει ο πρέσβης, έκανε πάνω από 300 χιλιόμετρα φτάνοντας μέχρι την ορεινή πόλη Νόβα Φριμπούργο. Τελικά, αποφάσισε να επιστρέψει στη Νόβα Ιγουάτσου και να κάψει το όχημα μαζί με τη σορό του πρέσβη κάτω από μια γέφυρα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η χήρα του πρέσβη είπε στην αστυνομία ότι έβαλε την κόρη της για ύπνο και δεν κατάλαβε τι είχε συμβεί. Είδε τις κηλίδες αίματος στον καναπέ την επόμενη μέρα και έμαθε για τη δολοφονία από τον 29χρονο εραστή της. Η χήρα του πρέσβη αρνείται κάθε συμμετοχή στη δολοφονία, ωστόσο η αστυνομία εκτιμά ακριβώς το αντίθετο.


«Μου μοιάζει για ένα άτομο που γνώριζε τι έκανε, ήταν σίγουρη ότι αστυνομία δεν θα εξιχνιάσει το έγκλημα» δήλωσε ο αστυνομικός Evaristo Magalhães.

Σύμφωνα με τα βραζιλιάνικα μέσα, η Φρανσουάζ Αμοιρίδη κατέθεσε ότι ο σύζυγός της ήταν μονίμως μεθυσμένος και την κακοποιούσε τόσο λεκτικά, όσο και σωματικά.

Γνώρισε τον Σέρτζιο πριν 6 μήνες , όταν ήρθε ως υπεύθυνος για το σύστημα ασφαλείας και συναγερμού του σπιτιού όπου έγινε το έγκλημα και σχεδόν αμέσως δημιούργησαν ερωτικό δεσμό. Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές που έκαναν σεξ ενώ στο διπλανό δωμάτιο κοιμόταν ο σύζυγός της. Όπως είπε η 40χρονη ύποπτη, ο Σέρτζιο ζήλευε πολύ όταν την έβλεπε με τον πρέσβη και αυτό ήταν που κατά τη γνώμη της όπλισε το χέρι του.

Μετά την απολογία της κρίθηκε προφυλακιστέα, ενώ κατηγορείται για ηθική αυτουργία στη δολοφονία του συζύγου της, έγκλημα το οποίο ομολόγησε ότι διέπραξε ο εραστής της.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ