2017-01-06 17:17:15
Φωτογραφία για Γαστούνη: Κλέφτες άδειασαν παιδικό σταθμό - Πήραν ακόμα και το πετρέλαιο
Το ότι η Γαστούνη της Ηλείας είναι μια περιοχή με υψηλά ποσοστά παραβατικότητας, επιβεβαιώνεται δυστυχώς καθημερινά Οι διαρρήξεις αποτελούν καθημερινότητα και πολλά από τα θύματα αποφεύγουν να κάνουν καταγγελία στην Αστυνομία γιατί η πιθανότητα σύλληψης είναι μικρή, αν και οι άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για την αστυνόμευση της περιοχής που ως γνωστόν διαθέτει πολλούς ρομά, όπως αναφέρει το patrisnews.com.

Το εορταστικό τριήμερο της Πρωτοχρονιάς διαρρήκτες έκαναν…ποδαρικό στον Παιδικό Σταθμό.

Συγκεκριμένα, άγνωστοι δράστες άδειασαν κυριολεκτικά τον παιδικό σταθμό που λειτουργεί στην Γαστούνη σε σχετικά απόμερο σημείο, κοντά στο Γ' Δημοτικό σχολείο. Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, οι δράστες εκτιμάται ότι εισέβαλλαν στον παιδικό σταθμό στο χρονικό διάστημα από την περασμένη Κυριακή έως και την Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017.

Όσον αφορά στον τρόπο που έδρασαν, φαίνεται ότι μπήκαν στον παιδικό σταθμό παραβιάζοντας την κεντρική πόρτα του κτιρίου. Στο κτίριο δεν υπάρχει συναγερμός.  Στην συνέχεια, αφού ερεύνησαν όλους τους χώρους, άρπαξαν τρόφιμα, ηλεκτρονικές συσκευές, μια ψησταριά και μία… μηχανή του γκαζόν.

Επίσης, σύμφωνα με την Αστυνομία, οι άγνωστοι δράστες αφαίρεσαν από την δεξαμενή πετρελαίου θέρμανσης, ποσότητα καυσίμου που ξεπερνά τα 1.500 λίτρα.

Αυτό σημαίνει πως έδρασαν ήταν τουλάχιστον τέσσερις και κινούντο με μεγάλο αυτοκίνητο στο οποίο φόρτωσαν την λεία τους.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ