2017-01-07 16:40:45
Φωτογραφία για Πατρών - Κορίνθου: Σύγκρουση στα Σελιανίτικα - Αποκλεισμένα οχήματα μέσα στο χιόνι - Με δυσκολία η κυκλοφορία στην παλαιά εθνική [photos+video]
Αποκαθίσταται σιγά σιγά η κυκλοφορία στην Πατρών - Κορίνθου ενώ ανοιχτά είναι τα διόδια στο Ρίο όπου γινόταν εκτροπή των οχημάτων Η ισχυρή χιονόπτωση στα όρια Αχαίας και Αιγιάλειας είχε προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στην παλαιά εθνική οδό ενώ η εκτροπή νταλίκας στο Δρέπανο και οι δέκα εκτροπές οχημάτων στο Λαμπίρι (!) είχαν εντείνει την κατάσταση και τα οχήματα παρέμεναν αποκλεισμένα για περισσότερο από δύο ώρες!

ΠΡΟΣΟΧΗ

Τα οχήματα που κιντούνται στην νέα εθνική οδό προς Αθήνα, εκτρέπονται στην παλαιά εθνική οδό όπως επίσης και τα φορτηγά. Σοβαρά τα προβλήματα στην Πατρών - Κορίνθου λόγω της ισχυρής χιονόπτωσης.

Εκτροπή των οχημάτων γίνεται από την παλαιά εθνική οδό στο ύψος των Σελιανιτίκων.

Ο λόγος είναι ένα τροχαίο που συνέβη νωρίτερα. Σύμφωνα με πληροφορίες σημειώθηκε σύγκρουση οχημάτων χωρίς τραυματισμούς ευτυχώς. Η κυκλοφορία όμως και λόγω του καιρού διεξάγεται με δυσκολία ενώ η αστυνομία εκτρέπει τα οχήματα στο σημείο.

Αποκλεισμένα είναι τα οχήματα στο ύψος του Δρεπάνου. ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ:
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ