2017-01-09 07:49:10
Φωτογραφία για Τζίμι Φάλον: ο επιτυχημένος κωμικός παρουσιαστής, είναι διάσημος από τα 24 του
Ο Τζέιμς Τόμας Φάλον  ή απλά Τζίμι Φάλον, είναι Αμερικανός κωμικός, τηλεπαρουσιαστής, τραγουδιστής, συγγραφέας και παραγωγός. Είναι γνωστός από τη συμμετοχή του στο "Saturday Night Live" και ως παρουσιαστής στο νυχτερινό talk show, "The Tonight Show Starring Jimmy Fallon". Σήμερα είναι παρουσιαστής στην εκδήλωση για τις Χρυσές Σφαίρες στο Beverly Hilton.

Καταγωγή

Γεννήθηκε στο Μπέι Ριτς τoυ Μπρούκλιν στις 19 Σεπτεμβρίου 1974 ως Τζέιμς Τόμας Φάλον. Μεγάλωσε στο Σόγκερτιζ της Νέας Υόρκης και από μικρός έδειχνε ενδιαφέρον για τη μουσική και τη κωμωδία.

Έτσι, στα 21 του χρόνια, πήγε στο Λος Άντζελες, για περισσότερες ευκαιρίες.

O παρουσιαστής Τζίμι Φάλον

Το 1998, σε ηλικία 24 ετών, εντάχθηκε στο κάστινγκ του "Saturday Night Live", εκπληρώνοντας έτσι ένα όνειρο ζωής. Εκεί παρέμεινε έως και το 2004.

Ξεκίνησε το 2009, το σόου "Late Night with Jimmy Fallon", στο NBC, όπου εκεί έγινε γνωστός, δίνοντας έμφαση στη μουσική και στα παιχνίδια.


Ήταν ήδη γνωστός και καταξιωμένος στο χώρο όταν έκανε την πρεμιέρα της εκπομπής του. Οι πρώτοι του καλεσμένοι ήταν ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο και ο Τζάστιν Τίμπερλέικ.

Μέσω αυτού του σόου, έγινε ο 6ος παρουσιαστής του "The Tonight Show", το 2014.

O Tζίμι Φάλλον ξεχωρίζει για το χιούμορ του και για τις ατάκες του. Στα σόου του έχει φιλοξενήσει όλες τις διασημότητες τόσο από τον καλλιτεχνικό όσο και από τον πολιτικό χώρο, ενώ έχει οργανώσει πάρα πολλές performances με τους καλεσμένους του, στις οποίες μεταμορφώνεται κυριολεκτικά.

Με τον Μπαράκ Ομπάμα

Mε τη Μισέλ Ομπάμα στο "Evolution mum dancing"

Με τον Τζάστιν Μπίμπερ

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον τον... μπουγελώνει

Οικογένεια

Πάντρεύτηκε το 2007τη Νάνσι Τζουβόνεν στο Νησί Νέκερ στην Καραϊβική. Η Νάνσι Τζουβόνεν είναι σκηνοθέτης και έχει μια εταιρεία παραγωγής με την ηθοποιό Ντριού Μπάριμορ. Η ίδια γνώρισε τον Φάλον στη συνεργάτιδά της το 2005, στα γυρίσματα της ταινίας "Fever Fitch".

Έχουν αποκτήσει δυο κόρες: την Ουίνι Ρόουζ Φάλλον (3 ετών) και τη Φράνσις Κόουλ Φάλλον (2 ετών).
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ