2017-01-09 18:40:28
Φωτογραφία για Ευγενία Μανωλίδου: «Αυτό που ειπώθηκε είναι λάσπη. Αυτοί οι άνθρωποι είναι θρασείς»
Από τη Βένια Καραγιάννη,

Η Ευγενία Μανωλίδου μιλά για τη στήριξή της στο σύζυγό της στην πολιτική του καριέρα, αλλά και το λόγο που η ίδια δεν θα μπορούσε να γίνει πολιτικός Αλήθεια, γιατί δεν άλλαξες το επίθετό σου αφότου χώρισες με τον πρώτο σου άντρα;

Όταν ξεκίνησα τη μουσική μου σταδιοδρομία, με βοήθησε ο πρώτος μου σύζυγος και ως φόρο τιμής προς εκείνον χρησιμοποίησα το όνομά του. Έγινε κάτι σαν καλλιτεχνικό μου ψευδώνυμο. Όταν προχώρησε η σχέση με τον Άδωνι, ρώτησα και τους δύο αν τους πείραζε να το κρατήσω και μου είπαν «όχι». Ευτυχώς, γιατί αν το άλλαζα, θα έπρεπε να αλλάξω πολλά πράγματα στον τομέα της δουλειάς, γιατί και το όνομα είναι μέρος της αναγνωρισιμότητάς μου. Πλέον ακούω και στα τρία επίθετα. Και στο πατρικό μου και στο Γεωργιάδη.

Πάντως, παρότι δεν θα ήθελες ο Άδωνις να είναι πολιτικός, τον έχεις στηρίξει πολύ, ακόμα και στις τελευταίες εσωκομματικές εκλογές στη Ν.Δ. Στενοχωρήθηκες που δεν εξελέγη πρόεδρος;


Τον στηρίζω πάντα από την εποχή του ΛΑ.Ο.Σ. και είμαι πάντα μαζί του. Όχι, δεν στενοχωρήθηκα που δεν εξελέγη, θα ήταν ουτοπικό να πιστεύει κανείς ότι ο Άδωνις σε τρία χρόνια θα γινόταν πρόεδρος του κόμματος. Και το ότι έγινε αντιπρόεδρος ήταν πολύ ευχάριστη έκπληξη για εκείνον. Δεν με ένοιαζε το αποτέλεσμα, με ένοιαζε να είναι ο Άδωνις καλά.

Πρόσφατα το όνομά σου συζητήθηκε έντονα στη Βουλή σε μια αντιδικία που είχε ο Άδωνις με τον Πολάκη. Πως το διαχειρίστηκες αυτό;

Το να μου πεις ότι έχω ασχοληθεί με οτιδήποτε έχει να κάνει με την πολιτική και ότι εγώ τάχα μπορώ να διορίσω κόσμο είναι εκτός πραγματικότητας. Είναι λάσπη. Αυτοί οι άνθρωποι είναι θρασείς και εξ ιδίων κρίνουν τα αλλότρια. Για αυτό και άφησα τη δικαιοσύνη να το χειριστεί. Λοιπόν σε αυτό με βοήθησε η τηλεόραση. Γιατί και εκεί άκουγα πράγματα για μένα που δεν ίσχυαν και έχω γίνει πια «αδιάβροχη».

Συμφωνείς με τις πολιτικές απόψεις του Άδωνι;

Απόλυτα, και εγώ είμαι και λίγο πιο σκληρή από εκείνον. Για αυτό και δεν θα μπορούσα να γίνω πολιτικός, δεν έχω διπλωματία.

Τι είναι ο Άδωνις για σένα;

Όπως έχω πει και στον ίδιο, είναι «ο ήρωάς μου». Είμαι καλά τώρα, πιο ήρεμη, πιο ήσυχη με τον Άδωνι και θέλω να είμαστε πάντα έτσι καλά, όσο είμαστε τώρα.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ