2017-01-10 17:34:52
Φωτογραφία για Φθιώτιδα: Κλειστά και αύριο Τετάρτη τα σχολεία στη Λαμία και όλο το νομό
Ανακοινώθηκε επίσημα από όλους τους Δήμους του νομού Ο ισχυρός παγετός, αλλά και το νέο κύμα χιονιά που αύριο θα επισκεφθεί τη Λαμία και όλο το νόμο Φθιώτιδας θα κρατήσει και αύριο Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017 κλειστά τα σχολεία, όλων των βαθμίδων, στη Λαμία και σε όλους τους υπόλοιπους Δήμους του νομού.

Η απόφαση πάρθηκε από τον κάθε Δήμο ξεχωριστά, αφού όπως αναφέραμε και σε προηγούμενη ανάρτηση, πολλά σχολεία και στη Λαμία αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα από τον παγετό (δεν λειτουργούν λέβητες, βρύσες και τουαλέτες).

Έτσι λοιπόν αύριο Τετάρτη τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά στους Δήμους: Λαμιέων, Δομοκού, Λοκρών, Καμένων Βούρλων, Στυλίδας, Σπερχειάδας - Μακρακώμης και Αμφίκλειας - Ελάτειας.

Σε ότι αφορά τους Παιδικούς σταθμούς του Δήμου Λαμιέων θα παραμείνουν και αυτοί κλειστοί, ενώ οι ιδιωτικοί θα λειτουργήσουν με δική τους ευθύνη.

Βγήκε και η επίσημη ανακοίνωση από το Δήμο Λαμιέων:

«Κλειστά, λόγω των καιρικών φαινομένων, θα παραμείνουν αύριο Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017, όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Λαμιέων.

Παράλληλα, θα παραμείνουν κλειστοί οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Λαμιέων ενώ οι ιδιωτικοί παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν με δική τους ευθύνη..»
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ