2017-01-11 17:29:08
Φωτογραφία για Γιατί αυτή η γυναίκα δεν χειροκρότησε την ομιλία της Meryl Streep; [video]
Ο λόγος της Meryl Streep στις Χρυσές Σφαίρες και η επίθεσή της στον Donald Trump (χωρίς να τον ονομάζει) συγκίνησε πολλούς. Πολλούς εκτός από μία γυναίκα στο κοινό.

Ο ίδιος ο Donald Trump έσπευσε να απαντήσει μέσω twitter και να αντεπιτεθεί αποκαλώντας την Meryl Streep "υπερ - εκτιμημένη" ηθοποιό και κάπως έτσι ο λόγος της Meryl Streep έγινε trending topic στο αμερικανικό twitter και όχι μόνο.

Μεταξύ των tweets που συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον πολλών ήταν και ένα που περιείχε ένα gif που έδειχνε μια γυναίκα που βρίσκονταν στην αίθουσα την ώρα της ομιλίας, η οποία δεν χειροκροτά καθόλου στην ομιλία της Streep.

Το βιντεάκι συνόδευαν σχόλια πως τελικά υπάρχουν πολλοί "συντηρητικοί" στο Χόλιγουντ και η γυναίκα με το πράσινο φόρεμα έγινε άθελά της viral και αντικείμενο πολλών αρνητικών σχολίων.

Τελικά το Buzfeed εντόπισε τη γυναίκα και μίλησε μαζί της. Πρόκειται για την Sharon Waxman, που είναι η γυναίκα που ίδρυσε και συνεχίζει να είναι η CEO του γνωστού site The Wrap.

Η Sharon Waxman, δήλωσε πως και η ίδια, και ως άνθρωπος και ως δημοσιογράφος, βρήκε το λόγο της Streep θαρραλέο και εμπνευσμένο και πως είχε δάκρυα στα μάτια όταν τον άκουσε και πρόσθεσε "δυστυχώς, προφανώς έχω ένα ανέκφραστο πρόσωπο... σκύ@@ς".

Άρα άδικα δέχτηκε τέτοιες επιθέσεις από τους χρήστες του twitter η γυναίκα.
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ