2017-01-11 23:03:19
Φωτογραφία για Ζητούν αποφυλάκιση 43χρονου που σκότωσε τον βιαστή της ανήλικης κόρης του
Το παιδί έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον θετό παππού του όταν ήταν 4-9 ετών. Δέκα χρόνια αργότερα, ο πατέρας πήρε... εκδίκηση και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 40 ετών

Μεγάλη κινητοποίηση υπάρχει τις τελευταίες εβδομάδες στην Αλαμπάμα των ΗΠΑ, με πολίτες να ζητούν την αποφυλάκιση ενός 43χρονου, ο οποίος καταδικάστηκε για τη δολοφονία του βιαστή της ανήλικης κόρης του.

Τον προηγούμενο Νοέμβριο ο Τζέι Μέινορ καταδικάστηκε σε κάθειρξη 40 ετών, δηλώνοντας ενοχή για τον φόνο του 59χρονου Ρέιμοντ Ερλ Μπρουκς τον Ιούνιο του 2014. Μάλιστα ήρθε και σε συμφωνία με τις αρχές, προκειμένου η κόρη του Τζούλια να μην καταθέσει κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας.

Η 24χρονη σήμερα Τζούλια, μητέρα τριών παιδιών, είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από τον θετό παππού της από την ηλικία των 4 έως των 9 ετών. Ο Μπρουκς ομολόγησε την ενοχή του το 2002 και εξέτισε τους 27 μήνες από τα 5 χρόνια που του είχαν επιβληθεί, πληρώνοντας για το υπόλοιπο της ποινής.


Δέκα χρόνια αργότερα, ο Μέινορ πυροβόλησε και σκότωσε τον Μπρουκς ως εκδίκηση ενώ άνοιξε πυρ και εντός καταστήματος, με στόχο άνδρα ο οποίος είχε σχέση με την θετή του κόρη και φέρεται να την κακοποιούσε. Ο άνδρας σώθηκε, ωστόσο ο Μέινορ καταδικάστηκε σε κάθειρξη 20 ετών για απόπειρα δολοφονίας.

Μετά την καταδίκη του πατέρα της, η Τζούλια είχε δηλώσει: "Ο πατέρας μου με προστατεύει, όπως κάθε πατέρας πρέπει να κάνει. Είναι καταπληκτικός, πραγματικά ο καλύτερος πατέρας. Μας αγαπάει τόσο πολύ. Έχω πάρει συμβουλές από ειδικούς αλλά δεν βοήθησαν. Το θέμα αυτό εξακολουθεί να είναι παρόν σήμερα. Το ξαναζώ κάθε μέρα. Αγωνίζομαι να σηκωθώ από το κρεβάτι το πρωί".

Πριν μερικές εβδομάδες "άνοιξε" αίτημα σε σχετική ιστοσελίδα από πολίτες, με το οποίο ζητούν από τον κυβερνήτη της πολιτείας να δώσει χάρη στον Μέινορ, με τις υπογραφές να έχουν ξεπεράσει τις 6.000.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ